seeraddar

Yetkin
Az önce Amazon'da Under Armour bir ayakkabı gördüm, çok hoşuma gitti. 2.200 TL gibi bir fiyatı var. Markayı daha önce kullanan ya da bilen varsa bu marka nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Under Armour Charged Route 3 var. 1 yılda sağ tekin file kısmının serçe parmağı bölümü yırtıldı. Benim ayaklarım uzun değil ama geniş, sorun bende olabilir yani. Rahatlığına hiç lafım yok, inanılmaz rahatlar. Araba sürerken de pedalları gayet güzel hissediyorum. On numara ayakkabı, keşke yırtılmasaydı.

Hiç UA' dan ayakkabı satın almadın fakat fiyat iyi görünüyor. Aldığın satıcıya dikkat etmeni tavsiye ederim, sahte ürünler çoğaldı.

Trendyol'da aynı ayakkabıya baktım, çöp göndermişler bildiğin insanlara. Fotoğrafla gerçek arasındaki fark çok vazgeçtim.

Mağazada deneyip numaranı öğrendiysen alınabilir, çok güzel ve rahat duruyor. Aksi taktirde numarasını bilmeden bırak markayı tek bir model bile internetten sipariş edilmez. Mesela ben genellikle Puma' dan alırım fakat internetten aldıklarım ayağıma uymadı.

Not : Puma' nın beden tablosuna göre hareket etmiştim.

Ben internetten almadım. Direkt mağazasından aldım ne alacaksam hepside sağlam. Ben dediğiniz sorunla karşılaşmadım ama Trendyol'dan alınca sorun çıkabilir o konuda bilgim yok.