Adamlar slogana göre araba seçiyor. Bahsedilen arabalarının bazıları dizel olup 10 litre yakarken bazıları arıza yuvası. T-Roc al geç 1.5 TSI DSG.
Çok iyi sloganı var onun için araba al demiyoruz Akif bey. Bu bütçede en mantıklı araç o olduğu için onu öneriyoruz.Adamlar slogana göre araba seçiyor. Bahsedilen arabalarının bazıları dizel olup 10 litre yakarken bazıları arıza yuvası. T-Roc al geç 1.5 TSI DSG.
KIA/Hyundai grubu Japon değil, G. Kore grubudur. Önce bunu bilmeniz gerekiyor.Almanın B segmentine binin ondan sonra Japon'un C'sine biner misiniz görelim hocam.
Aslanı olan beslemekten korkmaz bence. Vag grubuna girmek istemiyorum teşekkürler.Adamlar slogana göre araba seçiyor. Bahsedilen arabalarının bazıları dizel olup 10 litre yakarken bazıları arıza yuvası. T-Roc al geç 1.5 TSI DSG.
Birinci olarak öneride bulunduğum araç, MHEV Sportage. Onun üzerinden de konuşalım istersen.Tucson dediğin arabanın yakıt tüketimine baktın mı?
Bu yorumu senden beklemezdim. Neden şaşırıyorsun, sonuçta senin üniten daha güçsüz, istenen aynı performansta çoğu zaman güçsüz olan daha fazla akaryakıt yakar. Bu basit matematiktir. O araç senin aracından daha verimli, dolayısıyla az yakması elbette daha mantıklı.7.8 yakıyorsa tebrik ederim, benim 1.2 TSI ile İstanbul'da 8'i gördüğüm oluyor.
İnşallah diyeyim, Allah sevenleri kavuştursun. Sevdiysen ötesi yok araba da olsa
Aslanı olan beslemekten korkmaz biraz klişe işin doğrusu. Yine de DQ 200 ve varyantı belalardan uzak durmak iyidir.Aslanı olan beslemekten korkmaz bence. Vag grubuna girmek istemiyorum teşekkürler.
KIA grubu genel olarak aynı güçte benzinli araçlarında genel rakiplerinden fazla yakıt tüketir. Onun için hibrit önermiştim ben de.
Ek olarak hiçbir incelemeye vakit ayırmıyorum. Üstüne deneyimim veya bilgimin olduğu araçlar hakkında konuşmaya çalışıyorum. Ben somut verilerle ilgilenirim, inceleme güzellemeleriyle değil.Vay be izlemişsin incelemeleri çok iyi senin için.
Teşekjkürler. O zaman sportage live paket alıyoruz değil miBirinci olarak öneride bulunduğum araç, MHEV Sportage. Onun üzerinden de konuşalım istersen.
Bu yorumu senden beklemezdim. Neden şaşırıyorsun, sonuçta senin üniten daha güçsüz, istenen aynı performansta çoğu zaman güçsüz olan daha fazla akaryakıt yakar. Bu basit matematiktir. O araç senin aracından daha verimli, dolayısıyla az yakması elbette daha mantıklı.
En basit tabirle; daha güçsüz arabada daha güçlüyle aynı güç için daha çok gaza basarsınız eşit oranlarda.
Ayrıca 7.8 en düşük dedim, bu kullanım değerlerine göre değişiyor. Araç Avrupa stresine girmiyor, çoğu zaman Anadolu yakasının sakin taraflarında.
Agresifliğe göre değişiyor. Daha arttığı çok, ben abartmamak ve aracı gömmemek adına böyle diyorum.
İnşallah diyeyim, Allah sevenleri kavuştursun. Sevdiysen ötesi yok araba da olsa
Aslanı olan beslemekten korkmaz biraz klişe işin doğrusu. Yine de DQ 200 ve varyantı belalardan uzak durmak iyidir.
KIA grubu genel olarak aynı güçte benzinli araçlarında genel rakiplerinden fazla yakıt tüketir. Onun için hibrit önermiştim ben de.
Ek olarak hiçbir incelemeye vakit ayırmıyorum. Üstüne deneyimim veya bilgimin olduğu araçlar hakkında konuşmaya çalışıyorum. Ben somut verilerle ilgilenirim, inceleme güzellemeleriyle değil.
Daha zorlama hoca, 10 litre bıraktın KIA ve Hyundai'e Japon diyerek az önce. 10 litre şanzıman yağı elbette. DQ-200 yağ değişimi önemli, selenoidler tıkanmasın![]()
Elektrikli ve çin istemiyoruz.2.275.000 TL'ye KGM Torres EVX var. D SUV elektrikli. 550KM menzil.
Hocam son öneri istiyorum senden.Birinci olarak öneride bulunduğum araç, MHEV Sportage. Onun üzerinden de konuşalım istersen.
Bu yorumu senden beklemezdim. Neden şaşırıyorsun, sonuçta senin üniten daha güçsüz, istenen aynı performansta çoğu zaman güçsüz olan daha fazla akaryakıt yakar. Bu basit matematiktir. O araç senin aracından daha verimli, dolayısıyla az yakması elbette daha mantıklı.
En basit tabirle; daha güçsüz arabada daha güçlüyle aynı güç için daha çok gaza basarsınız eşit oranlarda.
Ayrıca 7.8 en düşük dedim, bu kullanım değerlerine göre değişiyor. Araç Avrupa stresine girmiyor, çoğu zaman Anadolu yakasının sakin taraflarında.
Agresifliğe göre değişiyor. Daha arttığı çok, ben abartmamak ve aracı gömmemek adına böyle diyorum.
Aslanı olan beslemekten korkmaz biraz klişe işin doğrusu. Yine de DQ 200 ve varyantı belalardan uzak durmak iyidir.
Ek olarak hiçbir incelemeye vakit ayırmıyorum. Üstüne deneyimim veya bilgimin olduğu araçlar hakkında konuşmaya çalışıyorum. Ben somut verilerle ilgilenirim, inceleme güzellemeleriyle değil.
Daha zorlama hoca, 10 litre bıraktın KIA ve Hyundai'e Japon diyerek az önce. 10 litre şanzıman yağı elbette. DQ-200 yağ değişimi önemli, selenoidler tıkanmasın![]()