Koneko Toujou
Üstün
600-700W civarı kaliteli bir PSU bakıyorum. Daha altını çok düşünmüyorum geleceğe yatırım olması için yüksek W bakıyorum.
İlk bakışımda şu ikiliyi gördüm.
Hangisi daha iyidir? Emin değilim @Andar Han @Oreki daha iyi anlar.![]()
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hakkında düzgün bilgi bulamadım ancak rezil de vezir de etmeyecek bir model gibi duruyor. Genel olarak Bitfenix ler öyle.
@Koneko Toujou, @Telefonunu Çıkra, C750 ile PK750D üç aşağı beş yukarı benzer modeller ucuzu alınabilir ama 2500-2600 TL biraz fazla gibi onların yerine Elite 750W düşünülebilir.
![]()
High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.998,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Delta JB hakkında bir bilgim yok, HB ile farkı var mı? Bilmiyorum. Şu an için bir şey diyemiyorum. BitFenix bpa serisi genel olarak pk-D ve C Bronze serilerinden biraz geride kalıyor.
Bu arada şu konuya bir göz atabilirsiniz. 1700 TL için güzel model;
Elektronik Konu 'FSP Hyper 80+ Pro 650W 1725 TL'
Merhaba, öncelikle bu bir indirim değil "fırsat"tır. Belirtme ihtiyacı hissettim.
Amazon üzerinde 2025 TL'ye satışta şu an ancak mobil uygulamaya ilk defa giriş yaparsanız 180 TL değerinde kupon veriyor (bu ilk defa mobil uygulamadan sipariş verecekler için mi bilmiyorum fakat ben hesabımdan daha önce mobil uygulama harici sipariş vermiştim) ve alışverişi Nays kart kullanarak yaparsanız 100 TL cashback kampanyası var. Ayrıca bende Amazon'da nereden geldiğini bilmediğim 20 TL'lik bir kupon daha vardı sizde de olabilir. Böylece PSU 1725 TL'ye geliyor ve bu fiyatta rakipsiz bir model...
- Bold Pilot
- fsp pro psu
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar