Bütçe
2.400 TL
Hocam peki Plus'la Pro arasında ki farkı vermeye değer mi sizce Plus'un bataryasi daha iyi Pro'nun sensörü falan bildigim kadariyla.

O batarya mantığı sadece büyük batarya daha iyi mantığıyla işlemiyor büyük ölçüde işlemciye bağlı tabii batarya büyüklüğüde büyük bir etken bütçeniz varsa Pro modeli daha mantıklı parasına göre sunduğu özellikler bakımından.

Pro daha iyi bir mcu kullanıyor ve optik Switch. Sırf şarjı birkaç saat daha fazla gidecek diye Plus almazdım. Pro daha üstün.

Tamam hocam teşekkürler.

O batarya mantığı sadece büyük batarya daha iyi mantığıyla işlemiyor büyük ölçüde işlemciye bağlı tabii batarya büyüklüğüde büyük bir etken bütçeniz varsa Pro modeli daha mantıklı parasına göre sunduğu özellikler bakımından.

Tamam hocam teşekkürler.

Almışken A9 Pro alın. Bende kullanıyorum ve gayet memnunum.

Hocam hangi rengini kullanıyorsunuz.

Tercihim beyaz olmazdı beyaz ürünler sararma yapabiliyor zamanla daha özenli davranmanız lazım.

Hocam başka rengi kalmamış maalesef.

Yok hocam aldığım günkü gibi hala. 4 5 ay oluyor alalı.

Tamam teşekkürler.

Tercihim beyaz olmazdı beyaz ürünler sararma yapabiliyor zamanla daha özenli davranmanız lazım.

Hocam Pro modelini aldım.

Pro daha iyi bir mcu kullanıyor ve optik Switch. Sırf şarjı birkaç saat daha fazla gidecek diye Plus almazdım. Pro daha üstün.

Hocam Pro modelini aldım.

Son düzenleme: