Niye hocam? Gerçekten ikna edecek sebebiniz varsa almayayımİllaki PS dizilimi olacaksa olur ama bence almayın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.400 TL
2
29422
Ziyaretçi
PS dizilimi olması harici artısı yok pek, diğer önerim daha guzel.Niye hocam? Gerçekten ikna edecek sebebiniz varsa almayayım![]()
- Makaleler
- 1
PS dizilimi olması harici artısı yok pek, diğer önerim daha guzel.
Fantech Shooter III ile aynı ürün. O iyiyse bu da iyi. Ayrıca Kungpeng daha iyi bir model şu an.
2
29422
Ziyaretçi
Hocam Keloğlan'daki devler misali.Fantech Shooter III ile aynı ürün. O iyiyse bu da iyi. Ayrıca Kungpeng daha iyi bir model şu an.
Sizin için alınmama sebebi nedir? Markanın bilinmeyişi vb. bir şey mi? Ya da kötü bir deneyim mi? Benim gözümde Gamesir ve linkini bıraktığım ürünün markası aynı. Daha önce hiç bir ürünlerini kullanmadım.
@Mr. Falcon, ne tur oyunlar oynuyorsunuz? FPS mi, yaris, hikayeli tarzi mi?
FC 26 için gamepad arıyorum.@Mr. Falcon, ne tur oyunlar oynuyorsunuz? FPS mi, yaris, hikayeli tarzi mi?
GameSir Nova 2 Lite oneririm.
Bu kombinasyonu hiç sevmiyorum Xbox tarzına alışamam, parmaklarım yetişmiyor hocam. Tek seçenek Fantech gibi.
Bu kombinasyonu hiç sevmiyorum Xbox tarzına alışamam, parmaklarım yetişmiyor hocam. Tek seçenek fantech gibi.
Aslinda kolayca alisabilirsiniz hocam, Xbox dizilimi daha ergonomik ve rahat, karar sizin tabii. Tek secenek Fantech kalıyor PS duzeninde, GameSir Nova 2 Lite cok daha ustun bir kol ama.