Çok teşekkürler ilginiz için hocam ama Series S alıp bu yüzden satmıştım. Kesinlikle alışamam gibi geliyor. Tek bir oyun zevkim var denebilir riske atmakta istemem gibi. Fantech markası da Gamesir gibi geliyor. Hassasiyet ayarlarına ihtiyacım yok pekte, ayrıca Fantech de 1000Hz diyor iyi gibi geldi hakim olmasam da.Aslinda kolayca alisabilirsiniz hocam, Xbox dizilimi daha ergonomik ve rahat, karar sizin tabii. Tek secenek fantech kalıyor PS duzeninde, GameSir Nova 2 Lite cok daha ustun bir kol ama.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.400 TL
Çok teşekkürler ilginiz için hocam ama Series S alıp bu yüzden satmıştım. Kesinlikle alışamam gibi geliyor. Tek bir oyun zevkim var denebilir riske atmakta istemem gibi. Fantech markası da GameSir gibi geliyor. Hassasiyet ayarlarına ihtiyacım yok pek de, ayrıca fantech de 1000Hz diyor iyi gibi geldi hakim olmasam da.
Cogu gamepad 1000 Hz verir zaten, GameSir bilinen ve iyi marka diyebilirim, alisamazsaniz Shooter 3 alip gececeksiniz pek secenek yok dedigim gibi. Rica ederim.
Elimde F710 var hangisine geçersem geçeyim farkı hissedeceğim gibi. Beni bezdirdi resmen 4 kere pil aldım ve bastıktan 1 saniye sonra hissettiğine eminim. PS kombinasyonu aradım durdum 8Bitdo ve Fantech harici yok.Cogu gamepad 1000 Hz verir zaten, GameSir bilinen ve iyi marka diyebilirim, alisamazsaniz Shooter 3 alip gececeksiniz pek secenek yok dedigim gibi. Rica ederim.
Hocam tavsiyenizle fark ettim bu satıcıyı ve markayı sayenizde aldım. Wrait aynı gün kargoladı, ertesi gün elime ulaştı. Aşırı memnun olduğum bir alışveriş oldu. Bugün deneyeceğim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Reqvhio
Çalışkan
kişisel tavsiyem gamepadla.com da adam gibi test edilmemiş ürünlere (başka yerlerde sağlam test yapılmışsa o da makbul) bulaşılmaması yönünde.
beitong kunpeng 20 kablosuzda analog stick gecikmesi 55 saniye diyor, kabloluda da 11. 11 saniye çok, direkt çöposki. vsvs
fantechler hakkında test bulamadım. kör kuyuya taş misali olmuş. umarım iyidir.
beitong kunpeng 20 kablosuzda analog stick gecikmesi 55 saniye diyor, kabloluda da 11. 11 saniye çok, direkt çöposki. vsvs
kişisel tavsiyem gamepadla.com da adam gibi test edilmemiş ürünlere (başka yerlerde sağlam test yapılmışsa o da makbul) bulaşılmaması yönünde.
Markanın birkaç ürünü var sitede. Bunlar iyi gibi duruyor. Kendi yaptığım testlerde de yeterince tatmin etti beni.
Reqvhio
Çalışkan
buraya da atsana bakalım, amme hizmeti xD
Markanın birkaç ürünü var sitede. Bunlar iyi gibi duruyor. Kendi yaptığım testlerde de yeterince tatmin etti beni.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-