Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Ben iki ağı ayrı kullanıyorum. Modem arayüzünden Wi-Fi ayarlarından bunu değişebilirsin.
Attach type="Full" size="1220x388"]168525[/ATTACH]
İnternetim bu şekilde 2.4G ve 5G aynı yerde. İstediğim zaman istediğime geçebilir miyim ya da sürekli birine bağlı kalacak şekilde ayaralayabilir miyim?
Eki Görüntüle 168525
Eğer tek bir ağ üzerinden geçiş yapmaksa amacınız, sanırım bunun direkt bir yolu yok. Arayüzden iki ağın adını birbirinden farklı yaparsanız 2,4G ve 5G olarak ayrılacaktır.
DogancanYr
Başarılı
2.4 ile 5G'nin isimleri aynı, farklı yap.
Son düzenleyen: Moderatör:
sawyerford
Üstün
Benim routerda Akıllı Bağlantı adı altında ayarı var bunun.Eğer tek bir ağ üzerinden geçiş yapmaksa amacınız, sanırım bunun direkt bir yolu yok. Arayüzden iki ağın adını birbirinden farklı yaparsanız 2,4G ve 5G olarak ayrılacaktır.
Değiştirmeye çalıştığımda 2 ağ da birlikte değişiyor.Eğer tek bir ağ üzerinden geçiş yapmaksa amacınız, sanırım bunun direkt bir yolu yok. Arayüzden iki ağın adını birbirinden farklı yaparsanız 2,4G ve 5G olarak ayrılacaktır.
Hocam hallettim farkli bir sey sorucam simdi bu arayüzden internet hızını ya da ms'i mi görebilir miyim. Ve kablosuz ayarlarinda kanal ve kanal genişliği ayarlari gördüm otomatikdeler onları ne yapmam lazim?
Son düzenleme:
sawyerford
Üstün
İnternet hızını ya da ms'i test yaparak görebilirsin, oradan değil. Kanal ve kanal genişliği de başka ve uzun bir konu. Wi-Fi ile ilgili bir sorunun yoksa şu an onları elleme.Hocam hallettim farkli bir şey soracağım simdi bu arayüzden internet hızını ya da Ms'i mi görebilir miyim? Ve kablosuz ayarlarinda kanal ve kanal genişliği ayarlari gördüm otomatikdeler onları ne yapmam lazim?
Hız için: https://www.nperf.com/tr/
İnternet hızını ya da Ms'i test yaparak görebilirsin, oradan değil. Kanal ve kanal genişliği de başka ve uzun bir konu. Wi-Fi ile ilgili bir sorunun yoksa şu an onları elleme.
Hız için: İnternet hızınızı nPerf ile test edin
Tamam hocam sağ olun.