En azından Amazon içerisinde istediğiniz fiyat aralığında yok. TKL olarak şunlar var. Ama yerinizde olsam siyah takılmazdım. Beyaz klavyeler de çok hoş duruyor. Üstteki klavye uzun ömürlü olacaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500-3000 TL
Ahmet Emre
Çalışkan
Hocam TKL tercih etmiyorum normal klavye benim için daha iyi. Benim ekipmanların teması genelde siyah o yüzden beyaz tercih etmiyorum.En azından Amazon içerisinde istediğiniz fiyat aralığında yok. TKL olarak şunlar var. Ama yerinizde olsam siyah takılmazdım. Beyaz klavyeler de çok hoş duruyor. Üstteki klavye uzun ömürlü olacaktır.
O halde bağlantıdaki klavye ve bilek desteğini alın.
Amazon üzerinde siyah ve bütçenize uygun bir klavye bulamadım. Diğer sitelerin iade konusunda nasıl davranacağını bilmiyorum. Amazon'a benzemeye çalışan HB halen o güveni bana da vermiyor.
Amazon üzerinde siyah ve bütçenize uygun bir klavye bulamadım. Diğer sitelerin iade konusunda nasıl davranacağını bilmiyorum. Amazon'a benzemeye çalışan HB halen o güveni bana da vermiyor.
Hocam TKL tercih etmiyorum normal klavye benim için daha iyi. Benim ekipmanların teması genelde siyah o yüzden beyaz tercih etmiyorum.
Amazon şart mı?
İade yaparken sorun çıkartmayacak bir site arıyor. O yüzden Wraith eleniyor. Gaminggen konusunda emin değilim.
İade yaparken sorun çıkartmayacak bir site arıyor. O yüzden Wraith eleniyor. Gaming.Gen.TR konusunda emin değilim.
Amazon'dan da parasını hak etmeyecek bir ürüne para verecek.
Ahmet Emre
Çalışkan
Öneriniz için teşekkürler hocam takip edeyimO halde bağlantıdaki klavye ve bilek desteğini alın.
Hocam Amazon dışında yaptığım alışverişlerin çoğunda sıkıntı yaşadım ondan dolayı Amazon dışındaki sitelere güvenemiyorum. Olmadı Amazona düzgün bir klavye gelinceye kadar beklerim. Şimdilik idareten evde duran Logitech MK330 klavyesini kullanıyorum.Amazon'dan da parasını hak etmeyecek bir ürüne para verecek.
Aşağıdaki klavye yarı yarıya indirime girmiş sanırım alınır mı?
https://amzn.eu/d/5k0r8DH
Son düzenleme:
Ahmet Emre
Çalışkan
Siz söyleyince daha dikkatli baktım ve f1 tuşlarının ayrı olmadığını farkettim. Böyle uğraştırır gibi duruyor.F1 tuşları olmadan yapabilirseniz alınabilir. Hotswap var switchlerde çift basma falan olursa değiştirirsiniz. Yanına yukarıda attığım bilek desteğinden de alıp kullanırsınız.