Bütçe
2.500 TL

Ratchet

Yetkin
Herkese iyi sosyaller! Şöyle Bluetooth özellikli, kafamı yormayacak minimal ve hoş bir tasarıma sahip bir kulaklık önerebilir misiniz?

Ve konu ile alakası yok ama Bluetooth kulaklık almak istediğim için aynı zamanda adaptör de almam gerek. Fark ettim ki bazılarında 5.1, 5.4, 5.0 vb. şeklinde özellikleri bulunduruyor. Peki bütün Bluetooth cihazları ile uyumlu bir adaptör de önerebilir misiniz aynı zamanda acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller! Şöyle Bluetooth özellikli, kafamı yormayacak minimal ve hoş bir tasarıma sahip bir kulaklık önerebilir misiniz?

Ve konu ile alakası yok ama Bluetooth kulaklık almak istediğim için aynı zamanda adaptör de almam gerek. Fark ettim ki bazılarında 5.1, 5.4, 5.0 vb. şeklinde özellikleri bulunduruyor. Peki bütün Bluetooth cihazları ile uyumlu bir adaptör de önerebilir misiniz aynı zamanda acaba?
Kulakiçi, Kulaküstü?

Anker Soundcore Space One Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık almayı düşünüyorum şu anda.5.0 bletooth adaptörü ile uyumlu mu?​

Headphone kulak üstü demek değil mi zaten?

Konunun neresinda yazıyor? Etiketlere koymuşsun sadece başlık ve içeriğe dahil etmen lazım. Dönüştürücü bilgisayar için mi lazım? Herhangi bir dönüştürücü alabilirsin veya anakartın destekliyorsa sorun yok. Anker Q10i kullanıyorum müşteri hizmetleri ve ses kalitesi olarak iyiler space One tercih edilebilir Q35 için bütçe yetmiyorsa.