Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Aterz
Becerikli
Merhaba,2.500 TL geniş bir kasa arıyorum. Ekran kartım ASUS TUF RX 6700 XT OC Edition, büyük bir ekran kartı. Ayrıca ileride yükseltme yapacağım için ATX vs. uyumlu bir kasa bakıyorum.
https://amzn.eu/d/0iC16Kbk fiyat performans konusunda üzmez hocam. Düşünebilirsiniz. Boyutları da incelemenizi öneririm tabi.
Bütçe çıkarsa:2.500 TL geniş bir kasa arıyorum. Ekran kartım ASUS TUF RX 6700 XT OC Edition, büyük bir ekran kartı. Ayrıca ileride yükseltme yapacağım için ATX vs. uyumlu bir kasa bakıyorum.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...a-argb-fanli-beyaz-atx-fiyati,1060687413.html
Bütçe çıkmazsa:
Ayrıca @michaelscofield hocamın bu konusuna bakabilirsiniz.
Herkese iyi Sosyaller,
Bugün, 2.000-10.000 TL arasında alınabilecek kasaları rehber yaptım. Listede fazla kafa karışıklılığı yapmamak adına fazla model yapmadım. İyi okumalar.
165 mm hava soğutma desteği
280 mm üst, 360 mm ön kısım AiO desteği
Bugün, 2.000-10.000 TL arasında alınabilecek kasaları rehber yaptım. Listede fazla kafa karışıklılığı yapmamak adına fazla model yapmadım. İyi okumalar.
3.500-10.000 TL arası PSU'lu kasalar
FSP CMT218 RGB 650W
Malzeme kalitesi ve kablolama olarak günü kurtarmalık bir kasa. PSU olarak FSP H3 650W modeli kullanılmakta. Giriş seviyede kabul edilebilir bir PSU, fakat ses olarak memnun etmez. Zira kullanılan fan pek uzun ömürlü değil.165 mm hava soğutma desteği
280 mm üst, 360 mm ön kısım AiO desteği
FSP CMT318 850W
CMT218 ile...- michaelscofield
- kasa önerileri psu
- Forum: Kasa
Son düzenleme:
Alessandro Del Piero
Başarılı
2.500 TL geniş bir kasa arıyorum. Ekran kartım ASUS TUF RX 6700 XT OC Edition, büyük bir ekran kartı. Ayrıca ileride yükseltme yapacağım için ATX vs. uyumlu bir kasa bakıyorum.
Bende bunu önermek isterim fakat egzoz fansız geliyor. Fanları RGB airflow. Ekran kartı desteği 400mm.
Bende bunu önermek isterim fakat egzoz fansız geliyor. Fanları RGB airflow. Ekran kartı desteği 400mm.
Elimde eski kasamdan 3 4 adet fan var sorun olmaz benim de aklımda bu var.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-