Beyle bu paraya Şanlıurfa içi bir sistem almam lazım. Sadece Valorant ve Minecraft oynayacağım o yüzden çok iyi bir bilgisayara gerek yok, işimi görsün. Önerileriniz sarı siteden link olarak buraya atarsanız çok iyi olur. Bu arada kendim toplamayacağım onunla uğraşmak istemiyorum ve biraz sakarım şimdi pini falan yamulturum PC çöp olur. Bilgisayarcılara da montajlatmam onlar benden de sakar. Bu arada tercihen Intel.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
Bu bütçeye boş kasa falan bulursunuz anca.
En fazla bunu gördüm, oda açar mı belli değil.
En fazla bunu gördüm, oda açar mı belli değil.
İtachi Uchiha
Yetkin
Bütçeyi arttırın. Bu parayla düzgün bir şey alamazsınız.
CyHaN_Atalay
Uzman
Tamam ekonomi kötü de yani piyasadaki dandik, çakma 1 teknolojik aletler bile 1000TL olurken içinde 1'den fazla teknolojik ürün içeren PC'ye 2500 harcamak çok saçma ve mantıksız olur. Hadi sistemi buldun diyelim Minecraft ve Valoyu bile kasa kasa 30-60fps oynarsın. Bundan daha da beteri her şeyi yarım yamalak açan PC'ye sahip olursun.Beyle bu paraya Şanlıurfa içi bir sistem almam lazım. Sadece Valorant ve Minecraft oynayacağım o yüzden çok iyi bir bilgisayara gerek yok, işimi görsün. Önerileriniz sarı siteden link olarak buraya atarsanız çok iyi olur. Bu arada kendim toplamayacağım onunla uğraşmak istemiyorum ve biraz sakarım şimdi pini falan yamulturum PC çöp olur. Bilgisayarcılara da montajlatmam onlar benden de sakar. Bu arada tercihen Intel.
Birde bir zahmet PC'yi de yamultmazsın diye düşünüyorum. Eğer "ben sakarım" deyip her şeyin en kötüsünü alacaksan sıkıntı büyük.
- Makaleler
- 17
2500 TL'ye git ailenle lüks bir yerde yemek ye daha çok eğlenirsin, bu bütçeye bilgisayar almanı önermem.
İlla alacaksan da şunu alabilirsin en azından.
2500 TL'ye git ailenle lüks bir yerde yemek ye daha çok eğlenirsin, bu bütçeye bilgisayar almanı önermem.
Zaten bunu alacağım hocam ileride param olunca RX550 takarım işimi görür bence.
PC aldıktan sonra FPS değerlerini konu açarak paylaşacağım.