Bir üst modelinde ses ayarlama çarkı var. Ayrıca beyaz farklı bir modeli daha var. Beyaz olanın yine siyah olanı var. Bence bu fiyatlardaki red Switch'ler benzer performans verecektir. Kısaca tasarım ve multimedia tuşlarına göre tercih yapabilirsin. Fiyat farkı malzeme kalitesini de belli edebilir. Yine de almadan önce bu klavyelerin video incelemeleri, forum vb. yorumlarına göz atmanızı öneririm.
Fason üretim olduğundan bu fiyatlarda benzer tasarımda çok klavye var. Ama Rampage yerine Redragon tercih ederdim. Çünkü Rampage kronik sorunlu ürün satma geçmişi var. Ama fason üretim olduğundan ve ben mekanik klavye tarafında kalite farkından bağımsız çok da sorun yaşayan görmediğimden yine de alınabilir. Yani tamamen Rampage karşı değilim. Ama alacağınız ürünün sorunu olursa Rampage nasıl bir destek sağlar bilemiyorum.
Redragon da yanlış bilmiyorsam sadece çevre birimlerine odaklanmış ve Çin'de kendi üretim yapan bir firma. Yani Rampage gibi firmalara ürün üretip satmıyor. O yüzden açıkçası daha mantıklı. Kronik veya kalitesiz ürün satma ihtimali daha düşük. En azından ülke içine de her ürünü getirmiyor.
Kısaca ben olsam Redragon alırdım. Ayrıca Gaming.Gen.TR üzerinden alıp Iyzico ile ödersen %10 indirimi var. N11'de satış yapa betaplusteknoloji de Gaming.Gen.TR olması lazım. N11'de kupon varsa orası da tercih edilebilir.
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.
www.gaming.gen.tr
Şöyle göz atarken bunu da gördüm. Tasarımı Redragon'a benziyor. İncelemeleri ve kullanıcı yorumlarına bakarak bu ürün de alınabilir.
Veya numpad daha uygun bilek desteksiz şu tarz ürünleri alıp, bilek desteğini ayrıca alabilirsin.
Klavye desteği:
Bence biraz konfor alanından çıkıp numpad içermeyen TKL klavyeler de alabilirsiniz.
Royal Kludge R75 Beyaz/Mor 75% Kablolu Gaming Klavye (RKR75-BY-KY) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Farklı TKL klavyeler de var. Bu fiyat aralığına daha iyisini öneren de çıkabilir.