Bütçe
2.500 TL
Bunu da görmüştüm, Huawei telefon kullanmıyorsanız tam performans vermiyor yorumları vardı yine ama değerlendireceğim.

Su an en mantıklı JBL gibi geldi, dediğinize göre bass agirlikliymis ama diğer özellikleri iyiyse Flex 2 veya Wave Beam 2'yi tercih edeceğim gibi.

Teşekkürler cevaplariniz için.

Bunu da görmüştüm, Huawei telefon kullanmıyorsanız tam performans vermiyor yorumları vardı yine ama değerlendireceğim.

Su an en mantıklı JBL gibi geldi, dediğinize göre bass agirlikliymis ama diğer özellikleri iyiyse Flex 2 veya Wave Beam 2'yi tercih edeceğim gibi.

Teşekkürler cevaplariniz için.
Simon hocamın tavsiye ettigi 5i guzeldir, jbl son zamanlarda kalitesini bozdu.

Simon hocamın tavsiye ettigi 5I guzeldir, JBL son zamanlarda kalitesini bozdu.

JBL'in tasarımı çok hoşuma gitti ama dediğiniz gibi çok kaliteli değilmiş bu modeller.
Aslinda Anker'e çok sıcak değildim ama Anker Soundcore Liberty 4 Nc'nin ANC özelliği çok iyi diyorlar bass dengesi de iyiyse onu yine bassi fazlaysa Huawei'i tercih edeceğim.

JBL'in tasarımı çok hoşuma gitti ama dediğiniz gibi çok kaliteli değilmiş bu modeller.
Aslinda Anker'e çok sıcak değildim ama Anker Soundcore Liberty 4 Nc'nin ANC özelliği çok iyi diyorlar bass dengesi de iyiyse onu yine bassi fazlaysa Huawei'i tercih edeceğim.

4NC'nin EQ ayarını uyg uzerinden yapabilirsiniz. 4nc iyidir guzeldir Huawei yerine onu tercih ederdim.

NC gurultu engelleme ve ses konusunda daha iyi.
Teşekkürler hocam cevaplarınız için. Forumda ikisi hakkında konu açıp karar vereceğim, araştırdığım kadarıyla ANC dışında düz 4 daha iyiymiş ona biraz daha yakınım.

Anker SoundCore Liberty 4 aldım ANC'si çok iyi değil ama genel olarak memnunum. Cevap verenlere teşekkürler.​

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam cevaplarınız için. Forumda ikisi hakkında konu açıp karar vereceğim, araştırdığım kadarıyla ANC dışında düz 4 daha iyiymiş ona biraz daha yakınım.

Anker Soundcore Liberty 4 aldım ANC'si çok iyi değil ama genel olarak memnunum. Cevap verenlere teşekkürler.​

4Nc'nin adından da belli oldugu uzere genel anlamda daha iyi demiştim, hayırlı olsun.

4Nc'nin adından da belli oldugu uzere genel anlamda daha iyi demiştim, hayırlı olsun.
Anc dışında 4 modeli daha iyi ve bass dengesi daha iyi deniliyordu o yüzden 4'ü tercih ettim. Kafa izleme modu da biraz aklımı çeldi.

Daha önce ANC'li kulaklık kullanamadığım için çok da yorum yapamıyorum ama düzenli seslerde iyi sadece, 4NC modeli konuşma seslerini de kesiyorsa üzer biraz.