Bütçe
2500
İyi akşamlar sevgili forum sakinleri,

Bilgisayarımın depolama alanının az olmasından dolayı ek disk almaya karar verdim. Arkadaşlarım SSD almam gerektiğini söyledi. Ancak benim amacım sadece oyun, fotoğraf, video ve bazı dosyalarımı saklamak. Bilgisayarımda şu anda 500GB M.2 SSD bulunuyor. Arkadaşlarıma HDD alacağımı söylediğimde bilgisayarımın yavaş çalışacağını ve oyunların yükleme ekranında ki bekleme süresinin artacağını söylediler. Ancak bilgisayarımda zaten M.2 SSD var, ben yalnızca depolama alanımın artmasını istiyorum. Öncelikle bilgisayarın yavaşlaması durumunun gerçekliğini, eğer böyle bir durum söz konusu değilse HDD önermenizi istiyorum.

Arkadaşlarıma HDD alacağımı söylediğimde bilgisayarımın yavaş çalışacağını ve oyunların yükleme ekranındaki bekleme süresinin artacağını söylediler.
Bu durum sadece oyunlari ve Windows'u HDD'ye kurarsaniz gecerli. CS:GO 2 gibi boyutu cok yuksek olmayan online oyunlari SSD'ye kurup diger seyleri HDD'ye kurarsaniz bir yavaslik problemi olmayacaktir. Bilgisayariniz yavas calismayacaktir cunku zaten sizin Windows'unuz SSD'de kurulu.

İyi akşamlar sevgili forum sakinleri,

Bilgisayarımın depolama alanının az olmasından dolayı ek disk almaya karar verdim. Arkadaşlarım SSD almam gerektiğini söyledi. Ancak benim amacım sadece oyun, fotoğraf, video ve bazı dosyalarımı saklamak. Bilgisayarımda şu anda 500GB M.2 SSD bulunuyor. Arkadaşlarıma HDD alacağımı söylediğimde bilgisayarımın yavaş çalışacağını ve oyunların yükleme ekranında ki bekleme süresinin artacağını söylediler. Ancak bilgisayarımda zaten M.2 SSD var, ben yalnızca depolama alanımın artmasını istiyorum. Öncelikle bilgisayarın yavaşlaması durumunun gerçekliğini, eğer böyle bir durum söz konusu değilse HDD önermenizi istiyorum.

Oyunlarını HDD'ye kurarsan M.2 SSD'ye göre çok daha yavaş açılır ancak sadece video, fotoğraf tarzı şeyler yüklersen bir şey olmaz bana kalırsa 2.500TL'ye SSD al geç.

Bu ssd güzeldir.

2500 TL'ye kötü bir M.2 SSD alsan daha hızlı olur.

F/P bir SSD gen 4 destekli.

O fiyata alınabilecek bir SSD değil. Hangi kontrolcüyle gelecek belli bile değil. Bu 3'ü çok daha iyi bir tercih olur.
İçlerinden en iyisi mushkin sanırsam. @Caner Uncu hocam öneriyordu.