Liberal Evlat
Uzman
Merhaba herkese, bütçem 2.500 TL civarı. Yaz mevsimi için yeri gelince hem arkadaşlarla buluşmaya hem de date gibi önemli anlarda kullanabileceğim bir parfüm arıyorum. Ne önerirsiniz?
Hocam illa Arap klonu istiyorsanız. Vulcan feu veya hawas ice. Fakat muadil isterseniz kaliteli muadilde önerebilirim.
Hocam khadlaj shiyaaka snow hakkında bir bilginiz var mı?Hocam illa Arap klonu istiyorsanız. Vulcan feu veya Hawas ice. Fakat muadil isterseniz kaliteli muadilde önerebilirim.
Hocam khadlaj shiyaaka snow hakkında bir bilginiz var mı?
Hocam bu hawas ice işime yattı 18 yaşındayım nereden alabilirim bu parfümü ve rica edersem Vulcan feu ile çok farkları yok diye okudum o konuda yardımcı olur musunuz?Hocam kusura bakmayın unutmuşum öneriyorum şimdi.
Hayır hocam daha önce deneyimlemedim.
Creed Aventus tarzında açık parfüm benzeri muadili doldurma Süper çalışma – Kod 7000 | Alberto Sego dumansı batch ananas kokusuyla beraber, erkeklerin yıllardır favorisi olan bir parfüm.
GADOFARE 001 Muadil Koku | Tropikal ve Kalıcı Cazibe mango bombası mükemmeldir.
Ysl-Y EDPparfüm, mfy, muadilmfyparfüm, mfy, muadilParfüm 4 mevsime uygun her ortama uyar hocam.
Kimyager Ahmet Limmenste. Citrusun mükemmel bir yor mudur kalıcılık yayılım olarak çok güzeldir bayılırım.
Kimyager Ahmet Blue Talisman tatlı armut kokar mükemmel severim. Tatlı ama baymayan bir tatlılıktadır.
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
Hocam bunların elinde yokmuş hiçbirinin.Hocam Vulcan bir tık daha ağır bir parfümdür, hawas ice adında anlaşılacağı üzere biraz ice (ferah bir kokudur).
Hocam satın alma işi biraz karışık bu parfümleri resmi getiren bir distribütör yok.
![]()
Enes Baltu (@enzfragrance) • Instagram fotoğrafları ve videoları
1,577 Takipçi, 293 Takip, 97 Gönderi - Enes Baltu'in (@enzfragrance) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
![]()
Koku Güncesi (@kokuguncesi) • Instagram fotoğrafları ve videoları
13K Takipçi, 33 Takip, 638 Gönderi - Koku Güncesi'in (@kokuguncesi) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
![]()
Hd Fragrances (@hd.fragrances) • Instagram fotoğrafları ve videoları
5,422 Takipçi, 70 Takip, 512 Gönderi - Hd Fragrances'in (@hd.fragrances) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bu sayfalardan hangisinin elinde bulunuyorsa ondan alabilirsiniz, fiyat bilgisi için sorun bence en ucuz hangisi derse ondan alın. İçinizde şüphe olmasın attığım sayfalar piyasadaki en güvenilir sayfalardır. (Koku Güncesi normalde parfümleri açıp dekant satışı yapıyor fakat ellerinde 30-40ML'lik şişe bulunma ihtimalleri var.)![]()
@babilfragrance • Instagram fotoğrafları ve videoları
16K Takipçi, 290 Takip, 136 Gönderi - @babilfragrance'in Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
www.instagram.com
Bir de buraya bakın eğer yoksa muadil almanız daha iyi olacaktır.![]()
CK Fragrances (@ckfragrancess) • Instagram fotoğrafları ve videoları
7,144 Takipçi, 32 Takip, 478 Gönderi - CK Fragrances'in (@ckfragrancess) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com