Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
Alessandro Del Piero
Başarılı
Fiyatı iyi. Sorunu yoksa alabilirsiniz.Bir arkadaşımdan GTX 1660 ekran kartı alacağım. Sizce alınır mı? Termal macun ve bakımlarını yapmış. Fiyatı 2.500 TL.
Bir arkadaşımdan GTX 1660 ekran kartı alacağım. Sizce alınır mı? Termal macun ve bakımlarını yapmış. Fiyatı 2.500 TL.
FurMark testi isteyin 10 dakika. Bu tür kartlar yük altında patlak çıkabiliyor. Sarı sitede böyle uyguna koyulmuş tonla kart var. Fiyatı makul bütçe müsaitse biraz daha koyar RTX 2000 veya RX 5000 serisi bakardım. Eğer sorunsuzsa alın derim yine de.
Alessandro Del Piero
Başarılı
FurMark testi isteyin 10 dakika. Bu tür kartlar yük altında patlak çıkabiliyor. Sarı sitede böyle uyguna koyulmuş tonla kart var. Fiyatı makul bütçe müsaitse biraz daha koyar RTX 2000 veya RX 5000 serisi bakardım. Eğer sorunsuzsa alın derim yine de.
RX 5600 XT 4 4.5k larda hocam. RTX 2060 vesaire zaten 5 altına bulamazsın diye düşünüyorum.
Furmak 10 dk da 65 derece veriyor VRAM'lar de 74 FurMark'da VRAM'leri burada %15 kullanıyor VRAM testi için ne yapabilirim ekstra.
Evet ama İstanbul’daysanız 1-2 gün hadi 3-4 gün kovalar sıkı pazarlık ederseniz 3.500-4.000 TL arası bulabilirsiniz. Ben bu şekilde çok al-sat yapmıştım. Konu sahibinin bulduğu kartta test sonuçları iyiyse alınabilir tabii konu sapmasın. Demek istediğim diğer kartlarında piyasalarını kontrol edip bütçenin el verdiği en performanslı kartı alması.RX 5600 XT 4 4.5k larda hocam. RTX 2060 vesaire zaten 5 altına bulamazsın diye düşünüyorum.
FPS değerleri nasıl hocam? Diğer testlerle karşılaştıralım. Eğer iyiyse alın gitsin onca yıllık kart bakımları iyi yapılmış denebilir, ısı değerleri güzel.Furmak 10 dk da 65 derece veriyor VRAM'lar de 74 FurMark'da VRAM'leri burada %15 kullanıyor VRAM testi için ne yapabilirim ekstra.
Evet ama İstanbul'daysanız 1-2 gün hadi 3-4 gün kovalar sıkı pazarlık ederseniz 3.500-4.000 TL arası bulabilirsiniz. Ben bu şekilde çok al-sat yapmıştım. Konu sahibinin bulduğu kartta test sonuçları iyiyse alınabilir tabii konu sapmasın. Demek istediğim diğer kartlarında piyasalarını kontrol edip bütçenin el verdiği en performanslı kartı alması.
FPS değerleri nasıl hocam? Diğer testlerle karşılaştıralım. Eğer iyiyse alın gitsin onca yıllık kart bakımları iyi yapılmış denebilir, sıcaklık değerleri güzel.
Birkaç gündür bakıyorum ama RTX 2060'lar 5000'lerde dolaşıyor GTX 1660 Super Gaming X'i bir 4250'e indirebildim çok da oralara çıkmak istemiyorum LoL CS vs oynuyorum bunlarda götürse yeter.
Evet ama İstanbul'daysanız 1-2 gün hadi 3-4 gün kovalar sıkı pazarlık ederseniz 3.500-4.000 TL arası bulabilirsiniz. Ben bu şekilde çok al-sat yapmıştım. Konu sahibinin bulduğu kartta test sonuçları iyiyse alınabilir tabii konu sapmasın. Demek istediğim diğer kartlarında piyasalarını kontrol edip bütçenin el verdiği en performanslı kartı alması.
FPS değerleri nasıl hocam? Diğer testlerle karşılaştıralım. Eğer iyiyse alın gitsin onca yıllık kart bakımları iyi yapılmış denebilir, sıcaklık değerleri güzel.
Normal FPS testi yapmadım FurMark'da 60 70 arası doolaşıyordu.
Anladım öyleyse bütçenize en uygun kart HP GTX 1660, madem öyle test sonuçları da hoşunuza gittiyse alın derim. İlerleyen süreçlerde kartınız ve üstüne para koyarak takas gerçekleştirirsiniz.Birkaç gündür bakıyorum ama RTX 2060'lar 5000'lerde dolaşıyor GTX 1660 Super Gaming X'i bir 4250'e indirebildim çok da oralara çıkmak istemiyorum LoL CS vs oynuyorum bunlarda götürse yeter.
Anladım öyleyse bütçenize en uygun kart HP GTX 1660, madem öyle test sonuçları da hoşunuza gittiyse alın derim. İlerleyen süreçlerde kartınız ve üstüne para koyarak takas gerçekleştirirsiniz.
İlginiz ve yardımınız için teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-