Bütçe
2.500 TL
Hocam bütçeyi 3 bine çıkardım normal hayatta kullanırken estetik bir şey olsa güzel olur.

Hocam bu kulaklığın mikrofonu çıkıyor mu?

Benzer bütçem var hifine h9 iyi bence. Şu an pahali ama tekrar 2400 liraya inerse almayi düşünüyorum.

Gank'ten ürün alacaksaniz iade durumunda kargoyu size ödetiyor. 200-300 lira minimum kargosu var.

Bahsi geçen diğer modeller sorunlu hep. H9 onlara göre daha az sorunlu ve mikrofonu baya iyi gözüküyor. Ancak kablolu bir kulaklik bu.

Kablosuz istiyormussunuz. Silmeye çalıştım mesajimi ama sanırım silemiyoruz mesajlari.

Benzer bütçem var hifine H9 iyi bence. Şu an pahali ama tekrar 2400 liraya inerse almayi düşünüyorum.

Gank'ten ürün alacaksaniz iade durumunda kargoyu size ödetiyor. 200-300 lira minimum kargosu var.

Bahsi geçen diğer modeller sorunlu hep. H9 onlara göre daha az sorunlu ve mikrofonu bayağı iyi gözüküyor. Ancak kablolu bir kulaklık bu.

Kablosuz istiyormussunuz. Silmeye çalıştım mesajimi ama sanırım silemiyoruz mesajlari.

Dediğin model güzelmiş ama ben kablosuz ve dışardada kullanabilecek bir şey bütçe 3bin TL'yi aşmayacak şekilde kulaklık önerisi.