bircevapsorusu
Becerikli
Gank'ta indirim var şu an. Bitmeden al.
Hocam peki bu Valorant CS2 gibi oyunlarda ses kaybı yaşatır mı?
Gank'ta indirim var şu an. Bitmeden al.
Yaşatmaz. ama çoktan kurutmuşlar stokları. H2002BG'ye bakabilirsin.Hocam peki bu Valorant CS2 gibi oyunlarda ses kaybı yaşatır mı?
Yaşatmaz. Ama çoktan kurutmuşlar stokları. H2002Bg'ye bakabilirsin.
Hocam bütçeyi 3 bine çıkardım normal hayatta kullanırken estetik bir şey olsa güzel olur.
![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş]
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Çıkmıyor.
Benzer bütçem var hifine h9 iyi bence. Şu an pahali ama tekrar 2400 liraya inerse almayi düşünüyorum.
Benzer bütçem var hifine H9 iyi bence. Şu an pahali ama tekrar 2400 liraya inerse almayi düşünüyorum.
Gank'ten ürün alacaksaniz iade durumunda kargoyu size ödetiyor. 200-300 lira minimum kargosu var.
Bahsi geçen diğer modeller sorunlu hep. H9 onlara göre daha az sorunlu ve mikrofonu bayağı iyi gözüküyor. Ancak kablolu bir kulaklık bu.
Kablosuz istiyormussunuz. Silmeye çalıştım mesajimi ama sanırım silemiyoruz mesajlari.