GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
Sadece Hz değil birçok özelliği değişiyor GameSir supernova yerine tercih ederim ama farklı daha iyi modeller olabilir belki bakmak lazım ama benim şu an ona zamanım yok.
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
Sadece Hz değil birçok özelliği değişiyor GameSir supernova yerine tercih ederim ama farklı daha iyi modeller olabilir belki bakmak lazım ama benim şu an ona zamanım yok.
2K, 4K veya 8K ayarlayabiliyorsunuz tercihe göre 8K zaten robot değilsen FPS oyunları için yine algılayamazsınız.
2K, 4K veya 8K ayarlayabiliyorsunuz tercihe göre 8K zaten robot değilsen FPS oyunları için yine algılayamazsınız.
Kapasitif stick dışında hangi ek özellikleri var? Kapasitif stick ile hall effect arasında devasa bir fark yok Arkadaşın tercihine bağlı bu, şarj istasyonu istiyorsa Super Nova her türlü memnun edecektir zaten.
Kapasitif stick dışında hangi ek özellikleri var? Kapasitif stick ile hall effect arasında devasa bir fark yok arkadaşın tercihine bağlı bu, şarj istasyonu istiyorsa super Nova her türlü memnun edecektir zaten.
Nasıl bir genelleme tablosu bu ? Sıradan Kontrolcüler diye binlerce kontrolcünün özelliklerini genelleme yapmak çok yanlış başlı başına.
Zaten dediğim gibi, stick dışında bir fark çarpmadı gözüme. Konu sahibine kalmış seçim şu an; ne oynadığı, şarj istasyonu isteyip istemediği, hangisinin görünüşünün hoşuna gittiği vs. gibi faktörleri düşünmesi gerekiyor.