Bütçe
1.600-2.500 TL
İndirimden secuzi beklemek nasıl olur vehayutta karne indirimleri altında indirime girerler mi?
Bilgim yok maalesef. Supernova 3200 TL bu arada, şarj istasyonu ile geliyor, konfor açısından daha rahat olabilir.

Faceplate'leri çıkarıp takabiliyorsunuz, özelleştirme açısından, aynı şekilde Abyx tuşlarının geride değiştirilebiliyor.

Bilgim yok maalesef. Supernova 3200 TL bu arada, şarj istasyonu ile geliyor, konfor açısından daha rahat olabilir.

Faceplate'leri çıkarıp takabiliyorsunuz, özelleştirme açısından, aynı şekilde abyx tuşlarının geride değiştirilebiliyor.

Super Nova linkini bulamadım atabilir misin bulduğum tek yerde 11k dı.

Faceplate'leri çıkarıp takabiliyorsunuz, özelleştirme açısından, aynı şekilde abyx tuşlarının geride değiştirilebiliyor.

Faceplate tak çıkar işi güzelmiş. Fakat ürün 1000Hz ise PXN almak daha mantıklı gibi.

Faceplate tak çıkar işi güzelmiş. Fakat ürün 1000Hz ise PXN almak daha mantıklı gibi.
FC26 oynuyorsunuz. 8K, hiçbir işinize yaramayacak profesyonel seviyede FPS oyunları oynamadığınız sürece.

Sadece Hz değil birçok özelliği değişiyor GameSir supernova yerine tercih ederim ama farklı daha iyi modeller olabilir belki bakmak lazım ama benim şu an ona zamanım yok.

FC26 oynuyorsunuz. 8k, hiçbir işinize yaramayacak profesyonel seviyede FPS oyunları oynamadığınız sürece.

2K, 4K veya 8K ayarlayabiliyorsunuz tercihe göre 8K zaten robot değilsen FPS oyunları için yine algılayamazsınız.

Sadece Hz değil birçok özelliği değişiyor GameSir supernova yerine tercih ederim ama farklı daha iyi modeller olabilir belki bakmak lazım ama benim şu an ona zamanım yok.

2K, 4K veya 8K ayarlayabiliyorsunuz tercihe göre 8K zaten robot değilsen FPS oyunları için yine algılayamazsınız.

Hepsine tekrardan bakınca thunderobot daha mantıklı geldi yoksa yazın baştan tasarlayacağım setupa para kalmayacak.
Ayrıca 1K değil mi supernova?

Hepsine tekrardan bakınca thunderobot daha mantıklı geldi yoksa yazın baştan tasarlayacağım setupa para kalmayacak.
Ayrıca 1K değil mi supernova?

Supernova 1K evet thunderrobota gecikme var deniyor stick kısmı için 30ms gibi bir değer ve jiroskop desteği yok bilginiz olsun.

Kapasitif stick dışında hangi ek özellikleri var? Kapasitif stick ile hall effect arasında devasa bir fark yok :) Arkadaşın tercihine bağlı bu, şarj istasyonu istiyorsa Super Nova her türlü memnun edecektir zaten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260615_122434_Chrome.webp
    Screenshot_20260615_122434_Chrome.webp
    294,8 KB · Görüntüleme: 14
Nasıl bir genelleme tablosu bu :D? Sıradan Kontrolcüler diye binlerce kontrolcünün özelliklerini genelleme yapmak çok yanlış başlı başına.

Zaten dediğim gibi, stick dışında bir fark çarpmadı gözüme. Konu sahibine kalmış seçim şu an; ne oynadığı, şarj istasyonu isteyip istemediği, hangisinin görünüşünün hoşuna gittiği vs. gibi faktörleri düşünmesi gerekiyor.

P5 8K alınabilir bir kontrolcü zaten ona lafım yok ama tablo çok güldürdü şu an :D