Nasıl bir genelleme tablosu bu? sıradan kontrolcüler diye binlerce kontrolcünün özelliklerini genelleme yapmak çok yanlış başlı başına.
Zaten dediğim gibi, stick dışında bir fark çarpmadı gözüme. Konu sahibine kalmış seçim şu an; ne oynadığı, şarj istasyonu isteyip istemediği, hangisinin görünüşünün hoşuna gittiği vs. gibi faktörleri düşünmesi gerekiyor.
Takıldığınız şey bayağı bir komiğime geldi kusura bakmayın sadece P5 ve 8K ile karşılaştırın diye attım tabloyu o sonucu çıkarmanızı beklemiyordum onun harici kapasitif stick hall effecte göre benim için iyi bir deneyim oluşturdu şarj istasyonu istenmiyorsa onu tercih ederdim.
Nasıl bir genelleme tablosu bu? sıradan kontrolcüler diye binlerce kontrolcünün özelliklerini genelleme yapmak çok yanlış başlı başına.
Zaten dediğim gibi, stick dışında bir fark çarpmadı gözüme. Konu sahibine kalmış seçim şu an; ne oynadığı, şarj istasyonu isteyip istemediği, hangisinin görünüşünün hoşuna gittiği vs. gibi faktörleri düşünmesi gerekiyor.
P5 8K alınabilir bir kontrolcü zaten ona lafım yok ama tablo çok güldürdü şu an![]()
O en sol kısmına takılmayın boş verin.