2.500 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2.500 TL

d.24

Uzman
Geçen ay Dareu A950GM almıştım ama scroll'u bozuldu ve iade ettim. Maksimum 2500 TL olan ve kronik sorunu olmayan bir kablosuz mouse arıyorum. Şarjı iyi gitsin ve kaliteli olsun. 8K hz vb. olmasına gerek yok. Siyah olması önemli.

Son düzenleme:

Marka takıntınız var mı?

Link atabilir misiniz?
Attım canım o yorumun en sonunda mavi yazılı tıklamanı sağlayan bir link uzantısı var Siteye gir ve aşağı kısımda sağ tarafta Pro 9 olanı seçmen gerek. Ayrıca bu modeli ilgilendiren tüm modellere ait sensör ve MCU bilgileri mevcut. Ağırlık gibi bilgilerde var.

Marka takıntınız var mı?
Hayır, öncesinde Dareu aldım zaten. Sadece kronik sıkıntısı olmasın, üzmesin.

Görmedim, çok pardon. Ayrıca alternatif önerileriniz var mı?

ATK Dragonfly A9 Pro Wireless Mouse. Seçeneklerden aşağı kısımda A9 Pro seçmen gerek. ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Siyah olsa daha iyi olur çünkü laptop mousepad vb. siyah.

Görmedim, çok pardon. Ayrıca alternatif önerileriniz var mı?

Pixart sensörden şaşmayın. Superlight 2 kullanıyordum daha sonra en güncel Pixart geçtim ve daha da tekrar Superlight dönmem. Yeni satın aldığım mouse sensör 3395. Sarj konusunda Superlight 2 göre çok eksik, ama benim için öncelik performans etkisi. Bu yüzden kararım bu yönde oldu. Üstelik 60 gram ve 39 gram arasındaki ağırlık farkı beni şaşırttı. Biraz alıştıktan sonra avantajlarını gördüm, ve tekrar Superlight 2 60 gram mouse'u elime alınca çok ağır geldi.

Siz ne kullanıyorsunuz şuan?

Siz ne kullanıyorsunuz şuan?
5k satın aldım Amazon.tr üzerinden. ATTACK SHARK R5 Ultra Karbon Fiber 3395Max sensör. Aynı sensör sadece biraz daha güçlendirilmiş. Açıkcası çok fark olacağını sanmıyorum.

5k satın aldım Amazon.tr üzerinden. ATTACK SHARK R5 Ultra Karbon Fiber 3395Max sensör. Aynı sensör sadece biraz daha güçlendirilmiş. Açıkcası çok fark olacağını sanmıyorum.
Darmoshark M3 Pro 2600'e buldum. İyi midir?

@michaelscofield hocam A9'a beğenmedim demişsiniz, neden? Ayrıca öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…