2.500 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2.500 TL
Darmoshark M3 Pro 2600'e buldum. İyi midir?

@michaelscofield hocam A9'a beğenmedim demişsiniz, neden? Ayrıca öneriniz var mı?
Güzel ama hem yorumlara, hem kişisel tercihleriniz için boyut ve ağırlıklarına bakın. Sensör 3395, ama MCU kalitesine bakın, bunun içinde ChatGPT kullanabilirsin. Ayrıca bu sitede 1.950 TL Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse

Bencede ben onu önerdim ilk. Arkadaşım düz A9 kullanıyor daha zayıf bir sensör. Aim'i çok temiz, becerisi yüksek ama mouse kalitesini ortaya koyuyor. Kalibrasyonu iyi yani...

Pardon ben bir takım şeyleri karıştırdım. Hepsini değiştireyim. 3950 sensör diye paylaştığım linklerde ki mouselar 3395 model sensörler. Kötü değil ama. Yani ilk önerdiğim mouse A9 Pro yerine o siteden "A9 Plus" almalısınız. Fiyatıda 2.050 TL. Bu fiyata 3950 Ultra sensör var o modelde. Bu gayet iyi. 3950 sensör olan mouselarda genel olarak 2.500TL çok az var. Genelde fiyatları pahalı olur yani 3k'dan başlar. O yüzden bence bu siteden A9 Plus modeline bakabilirsiniz. ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse Toplu olarak verdiğim linkteki mouseların sensörleri 3395 sensör. Yani sanırım 1 ya da 2 nesil önce olan bir sürüm. Bence önerdiğim modele iyice bakın. Sensör model önemli. 3950 şu an en yeni nesilden bir önceki nesil.

M3 Pro aldım. TTC Gold encoder var o yüzden seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…