Bütçe
2.500 TL
R

Ranton Kouga

Ziyaretçi
Bazılarına bakıyorum, özellikle servise biner binmez o parfüm kokusu geliyor. Kullandıkları parfüm kaliteli mi yoksa çok mu fazla sıkıyorlar? Ben de nasıl parfümü kalıcı yaparım. Parfüm önerilerine açığım.

parfüm dnası itibari ile kalıcı ve kalıcı olmaz sana önerebileceğim bi parfüm var dnası çok güçlü yazlık ve fresh bi koku muadilini bile alsan seni üzmeyecek bi parfüm orto parisi megamare tavsiye ederim dilersen önce bi git MAD parfümden kokla pahalıya satıyorlar orası instagram da benim muadil parfüm aldığım bi sayfa var adam işinde iyi istersen oraya bakabilirsin 50cc parfüm sanıyorsam maks 450 bandında geziyordu ve güzel kalıcı güçlü yapıyor her parfümü çok memnunum @delamoreparfumofficial buradan alabilirsin 2500tlye kadar orjinal parfüm ve yayılımı güçlü bulman biraz zor

Parfüm DNA'sı itibari ile kalıcı ve kalıcı olmaz sana önerebileceğim bir parfüm var DNA'sı çok güçlü yazlık ve fresh bir koku muadilini bile alsan seni üzmeyecek bir parfüm orto Paris'i megamare tavsiye ederim dilersen önce bir git mad parfümden kokla pahalıya satıyorlar orası Instagram da benim muadil parfüm aldığım bir sayfa var adam işinde iyi istersen oraya bakabilirsin 50CC parfüm sanıyorsam maksimum 450 bandında geziyordu ve güzel kalıcı güçlü yapıyor her parfümü çok memnunum @delamoreparfumofficial buradan alabilirsin 2500TL'ye kadar orijinal parfüm ve yayılımı güçlü bulman biraz zor.

Koku yelpazesi geniş değil mi?

evet adamın listeleri başarılı mad megamare yı mare olarak daha pahalıya satıyor niş bi parfüm olduğu için ama butik parfümcüler var bu şekilde alışveriş yaptığım hem niş parfümleri çalışıyorlar hemde kalıcı ve slajı iyi oluyor tavsiye ederim tüm çevrem ve ben ordan alıyoruz