Bu bütçelere çıkmışken manyetik klavye almak isterim hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500
EyDo
Becerikli
Fun60 olabilirBu bütçelere çıkmışken manyetik klavye almak isterim hocam.
Peki Fun60 ile Ace 60 Pro arasında çok fark var mı? Bütçe arttırıp almalı mıyım?
Belirgin bir fark yok aralarinda. Değmez. Akko daha mantıklı.Peki hocam biraz bütçe çıkartıp MCHOSE Ace 60 Pro almak mantıklı mı? Aralarında fark var mı?
FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 12 - 14 Mart olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...
MAD60 olanın Limited versiyonunun Gateron Everfree olanına da bakabilirsiniz.
EyDo
Becerikli
Belirgin bir fark yok aralarinda. Değmez. Akko daha mantıklı.
![]()
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 12 - 14 Mart olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
Fun 60 daha mantıklıPeki Fun60 ile Ace 60 Pro arasında çok fark var mı? Bütçe arttırıp almalı mıyım?
Fun 60 daha mantıklı hocam
Siyah rengi yokmuş hocam bir de AKKO daha bilindik ve kaliteli marka olduğundan dolayı pek güvenemiyorum Madlions'a. Aralarında fazla bir fiyat farkı da yok. AKKO Fun60 Max almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Belirgin bir fark yok aralarinda. Değmez. Akko daha mantıklı.
![]()
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 12 - 14 Mart olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
Hocam bu arada bir şeyi merak ediyorum: Fun60 modelleri şarjlı mı yoksa pilli mi? Eğer şarjlıysa ürünü nasıl şarj ediyoruz?Siyah rengi yokmuş hocam bir de AKKO daha bilindik ve kaliteli marka olduğundan dolayı pek güvenemiyorum Madlions'a. Aralarında fazla bir fiyat farkı da yok. AKKO Fun60 Max almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Şarjlı. Kablo ile şarj ediyorsunuz, kablolu modda kullanırken şarj oluyor bir yandan zaten.Siyah rengi yokmuş hocam bir de AKKO daha bilindik ve kaliteli marka olduğundan dolayı pek güvenemiyorum Madlions'a. Aralarında fazla bir fiyat farkı da yok. AKKO Fun60 Max almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Hocam bu arada bir şeyi merak ediyorum: Fun60 modelleri şarjlı mı yoksa pilli mi? Eğer şarjlıysa ürünü nasıl şarj ediyoruz?
Anladım hocam, muhtemelen tercihim Fun60 Max olur. Yardımınız için teşekkürler, iyi forumlar.Şarjlı. Kablo ile şarj ediyorsunuz, kablolu modda kullanırken şarj oluyor bir yandan zaten.