Bütçe
2.500
Peki hocam biraz bütçe çıkartıp MCHOSE Ace 60 Pro almak mantıklı mı? Aralarında fark var mı?
Belirgin bir fark yok aralarinda. Değmez. Akko daha mantıklı.

MAD60 olanın Limited versiyonunun Gateron Everfree olanına da bakabilirsiniz.

Peki Fun60 ile Ace 60 Pro arasında çok fark var mı? Bütçe arttırıp almalı mıyım?
Fun 60 daha mantıklı

Fun 60 daha mantıklı hocam

Siyah rengi yokmuş hocam bir de AKKO daha bilindik ve kaliteli marka olduğundan dolayı pek güvenemiyorum Madlions'a. Aralarında fazla bir fiyat farkı da yok. AKKO Fun60 Max almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Siyah rengi yokmuş hocam bir de AKKO daha bilindik ve kaliteli marka olduğundan dolayı pek güvenemiyorum Madlions'a. Aralarında fazla bir fiyat farkı da yok. AKKO Fun60 Max almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Hocam bu arada bir şeyi merak ediyorum: Fun60 modelleri şarjlı mı yoksa pilli mi? Eğer şarjlıysa ürünü nasıl şarj ediyoruz?

Hocam bu arada bir şeyi merak ediyorum: Fun60 modelleri şarjlı mı yoksa pilli mi? Eğer şarjlıysa ürünü nasıl şarj ediyoruz?
Şarjlı. Kablo ile şarj ediyorsunuz, kablolu modda kullanırken şarj oluyor bir yandan zaten.