Mikrofonlu IEM bir kulaklık almak istiyorum. Çıkabileceğim bütçe 2500TL. Bilgisayarımda kullanacağım genelde müzik dinliyorum ama arada oyun da oynuyorum. Müzik kalitesi iyi oyunlarda da üzmeyecek. IEM önerileriniz var mıdır?
Ne tarz müzikler dinliyorsun? Mikrofonlu seçenek ülkemizde pek yok. Kulaklığı ayrı kablosunu ayrı alman gerekebilir yani Aliexpress'den üzerinde mikrofon olan bir kablo alman gerekebilir.
Ne tarz müzikler dinliyorsun? Mikrofonlu seçenek ülkemizde pek yok. Kulaklığı ayrı kablosunu ayrı alman gerekebilir yani AliExpress'den üzerinde mikrofon olan bir kablo alman gerekebilir.
Truthear Gate fena değil fakat fiyatına göre konuşursak. Belirttiğin bütçenin çok çok altında. 7Hz Sonus modelinden daha iyi değil. Ek olarak metal dinlediğinizi söylediniz. Gate modeli Harman ses profiline sahip yani daha çok bass, elektronik müzik severler için. Metal için pek iyi değil.
Truthear gate fena değil fakat fiyatına göre konuşursak. Belirttiğin bütçenin çok çok altında. 7Hz sonus modelinden daha iyi değil. Ek olarak metal dinlediğinizi söylediniz. Gate modeli harman ses profiline sahip yani daha çok bass, elektronik müzik severler için. Metal için pek iyi değil.