Bütçe
2.500 TL

lilpeace

Uzman
Mikrofonlu IEM bir kulaklık almak istiyorum. Çıkabileceğim bütçe 2500TL. Bilgisayarımda kullanacağım genelde müzik dinliyorum ama arada oyun da oynuyorum. Müzik kalitesi iyi oyunlarda da üzmeyecek. IEM önerileriniz var mıdır?

Ne tarz müzikler dinliyorsun? Mikrofonlu seçenek ülkemizde pek yok. Kulaklığı ayrı kablosunu ayrı alman gerekebilir yani Aliexpress'den üzerinde mikrofon olan bir kablo alman gerekebilir.

Ne tarz müzikler dinliyorsun? Mikrofonlu seçenek ülkemizde pek yok. Kulaklığı ayrı kablosunu ayrı alman gerekebilir yani AliExpress'den üzerinde mikrofon olan bir kablo alman gerekebilir.

Genel olarak çoğu türden dinlerim ama metal biraz daha öne çıkıyor.

Truthear gate modelini gördüm mikrofonlu bir seçenek olarak. İyi midir?

Genel olarak çoğu türden dinlerim ama metal biraz daha öne çıkıyor.

Truthear gate modelini gördüm mikrofonlu bir seçenek olarak. İyi midir?
Truthear Gate fena değil fakat fiyatına göre konuşursak. Belirttiğin bütçenin çok çok altında. 7Hz Sonus modelinden daha iyi değil. Ek olarak metal dinlediğinizi söylediniz. Gate modeli Harman ses profiline sahip yani daha çok bass, elektronik müzik severler için. Metal için pek iyi değil.

Truthear gate fena değil fakat fiyatına göre konuşursak. Belirttiğin bütçenin çok çok altında. 7Hz sonus modelinden daha iyi değil. Ek olarak metal dinlediğinizi söylediniz. Gate modeli harman ses profiline sahip yani daha çok bass, elektronik müzik severler için. Metal için pek iyi değil.

Peki 7Hz sonus aldıktan sonra alacağım uyumlu herhangi bir kablo kaliteyi çok etkiler mi? Kusura bakmayın bu konularda çok bilgim yok.

Peki 7Hz sonus aldıktan sonra alacağım uyumlu herhangi bir kablo kaliteyi çok etkiler mi? Kusura bakmayın bu konularda çok bilgim yok.
Hayır etkilemez ama bütçenizi biraz aşıyor. Yani mikrofonlu kablolar vergi dahil Türkiye'ye 600-700TL gibi fiyata geliyor diye hatırlıyorum.