Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Relapse 48

Üstün
Yer
Antalya
League of Legends başlatılamadı hatasını alıyorum, denemediğim yöntem kalmadı resmen. Riot Client'ı kapatıp açtım, yeniden başlattım, çeşitli çözümleri denedim, hatta oyunu tamamen silip yeniden yükledim ama hala aynı hatayı veriyor. Bu sorunu daha önce yaşayıp çözebilen varsa, nasıl çözdüğünü yazabilir mi?

Riot_Client_8EvVm1loB4.webp

Çözüm
Arkadaşlar sorunumu bayağı uğraştıktan sonra destekle de görüştüm ama en sonunda bunu yapınca çözebildim. Bende işe yarayan yöntem şu oldu.

Windows + r yapıp çalıştır'ı açın. Oraya Regedit yazıp Tamam'a basın.

Ardından sırasıyla:

Hkey_local_machıne.
→ Software.
→ Microsoft.
→ Windows NT.
→ Currentversion.
→ Image file execution options.

Burada devoverrideenable dosyasını bulup çift tıklayın ve değerini 1'den 0'a çekin.

Sonrasında bilgisayarı mutlaka yeniden başlat seçeneğiyle yeniden başlatın. Bilgisayarı kapatıp tekrar açmak aynı şey değil.

Eğer devoverrideenable diye bir dosya yoksa, ımage file execution options klasörüne sağ tıklayıp yeni → dword (32 Bit) değeri oluşturun. İsmini devoverrideenable yapıp değerini 0 olarak ayarlayın.

Son olarak bilgisayarı yeniden başlatın. Bende sorun bu şekilde düzeldi, belki aynı problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.
Arkadaşlar sorunumu bayağı uğraştıktan sonra destekle de görüştüm ama en sonunda bunu yapınca çözebildim. Bende işe yarayan yöntem şu oldu.

Windows + r yapıp çalıştır'ı açın. Oraya Regedit yazıp Tamam'a basın.

Ardından sırasıyla:

Hkey_local_machıne.
→ Software.
→ Microsoft.
→ Windows NT.
→ Currentversion.
→ Image file execution options.

Burada devoverrideenable dosyasını bulup çift tıklayın ve değerini 1'den 0'a çekin.

Sonrasında bilgisayarı mutlaka yeniden başlat seçeneğiyle yeniden başlatın. Bilgisayarı kapatıp tekrar açmak aynı şey değil.

Eğer devoverrideenable diye bir dosya yoksa, ımage file execution options klasörüne sağ tıklayıp yeni → dword (32 Bit) değeri oluşturun. İsmini devoverrideenable yapıp değerini 0 olarak ayarlayın.

Son olarak bilgisayarı yeniden başlatın. Bende sorun bu şekilde düzeldi, belki aynı problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.

Çözüm