Öncelikle iyi forumlar dilerim.

Bu yazı ailemin yanında geçirdim ve kaldığım evde hazırda bir internet kuruluydu.Geçtiğimiz aylarda da arkadaşlar bana normalde kaldığım mahalleye Vodafone 1000 Mbps simetrik internet geldiğini söylediler; benim taahhütüm de bu ay bitecekti zaten. Dedim ki iyi, dönünce geçerim 1000 Mbps pakete. Pek çok tanıdığım da paketlerini yükselttiler tabii. Ben de bir hafta içinde eve geri döneceğim şimdiden girip geçeyim diye baktım ama bana sadece RedBox paketleri sundu Vodafone.

Mobilde Yanımda uygulamasından baktığımda da aynı paket dışı herhangi bir paket göstermediler ne düşük ne de yüksek olmak üzere. İlk çektirdiğimde eve de bayiden 200 Mbps hız ile çektirmiştim eve interneti ardından bir sene sonunda telefonla taahhütünüz bitiyor diye aradıklarında da bana maksimum 100 Mbps desteklediğini ve şimdi nasıl 200 kullandığımı sormuşlardı. Yine benzer bir durum gibi gözüküyor ama bir danışmak istedim neden olabilir diye.

Geçtiğimiz ay da yaptığım altyapı sorgulaması ve şimdi yaptığımın görüntüleri de ekledim.

Teşekkürler.

1787695975517.webp

1787695994237.webp

Son düzenleyen: Moderatör: