theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. Bulunduğum adreste fiber altyapı yok, 36 Mbps destekliyor altyapım. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 35 Mbps internet servisine 425 TL ödüyorum. Taahhüdümün bitmesine tam 2 ay kaldı, telefon açmışlardı, yeni fiyat 750 TL olacak falan dediler. Bu parayı bu hıza vermek istemediğim için diğer servislerin paketlerine bakmaya karar verdim. Vodafone sitesinde adresimi girince fiber bulunamıyor falan diyor. Sadece fiber mi satıyorlar, anlamış değilim.

VDSL altyapı için başvurun gibi bir yönlendirme yapmıyor mu?

TurkNet'i neden tercih etmiyorsunuz?

Uygun fiyat kalmadı maalesef paketler çok fahiş.

VDSL altyapı için başvurun gibi bir yönlendirme yapmıyor mu?

TurkNet'i neden tercih etmiyorsunuz?

Uygun fiyat kalmadı maalesef paketler çok fahiş.
TürkNet de TT ile aynı fiyata veriyor hocam. hatta biraz daha fazlaydı sanırım. Ve VDSL Altyapısı için yönlendirme yapmadı sanırım telefon açıp öyle öğrenmem gerekecek.

Yahu uyguna fiyat kalmadı da 35 mbps internete de 750 küsür lira vermek can yakar hocam akıl işi değil yani. 50 MBPS olsa öpüp başıma koyacam o derece yani.

@theodore bagwell, fiyatlandırma artık paketlere göre pek değişmiyor ortalama fiyatın 3 aşağı 5 yukarısını yapıyorlar.

Gerçekten insanlar 900 1. 000 TL civarına 1000MBPS paket alabiliyorken sizin 750TL'ye 35 alabilmeniz üzücü bir durum.

@theodore bagwell, fiyatlandırma artık paketlere göre pek değişmiyor ortalama fiyatın 3 aşağı 5 yukarısını yapıyorlar.

Gerçekten insanlar 900 1. 000 TL civarına 1000MBPS paket alabiliyorken sizin 750TL'ye 35 alabilmeniz üzücü bir durum.
Sağlık olsun aç kalmışlar paralarını çıkartıyorlar. Ben yine de bi telefon açıp fiyatlandırmaları soracağım içimde kalmasın bari :D.

İyi Sosyaller. Bulunduğum adreste fiber altyapı yok, 36 Mbps destekliyor altyapım. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 35 Mbps internet servisine 425 TL ödüyorum. Taahhüdümün bitmesine tam 2 ay kaldı, telefon açmışlardı, yeni fiyat 750 TL olacak falan dediler. Bu parayı bu hıza vermek istemediğim için diğer servislerin paketlerine bakmaya karar verdim. Vodafone sitesinde adresimi girince fiber bulunamıyor falan diyor. Sadece fiber mi satıyorlar, anlamış değilim.

Nisan 2025'ten sonra yeni DSL abonesi almıyor Vodafone. Anca ya eski mevcut abone olacak, ya da fiber olan bir yerden DSL olan bir yere tanınacaksınız. Diğer türlü yeni abonelik almıyor. TT, SOL, VF, Türksat altyapının hepsinden fiber varsa internet veriyor yoksa Redbox.

İyi sosyaller. Bulunduğum adreste fiber altyapı yok, 36 Mbps destekliyor altyapım. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 35 Mbps internet servisine 425 TL ödüyorum. Taahhüdümün bitmesine tam 2 ay kaldı, telefon açmışlardı, yeni fiyat 750 TL olacak falan dediler. Bu parayı bu hıza vermek istemediğim için diğer servislerin paketlerine bakmaya karar verdim. Vodafone sitesinde adresimi girince fiber bulunamıyor falan diyor. Sadece fiber mi satıyorlar, anlamış değilim.
Geçmeyin hocam Vodafone'a, adamlar kafalarına göre DNS'lere DPI engeli koyuyor, siteleri yasaklıyor, lanet bir
ISS