TekTabanca

Uzman
İyi günler, oyunlarda pingim yok ama lag sorunu yaşıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Jitter hızım çok fazla sürekli azalıp artıyor sanırım bu etkiliyor. İnternet sağlayıcımı aradım bölgesel sıkıntı falan var dediler. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende var maalesef 200/100 Mbps kullandığımız interneti ve verdikleri çağ dışı bir modemle geçirmek zorundayım. Başka bir ISS'e taşımadan başka bir çözüm bulamıyorlar Wi-Fi 6 modemleri yeni müşterilere veriyorlar eski müşterilere bir şey yok.

Aynı sorun bende var maalesef 200/100 Mbps kullandığımız interneti ve verdikleri çağ dışı bir modemle geçirmek zorundayım. Başka bir ISS'e taşımadan başka bir çözüm bulamıyorlar Wi-Fi 6 modemleri yeni müşterilere veriyorlar eski müşterilere bir şey yok.
Değiştirmeyi düşünüyorum. Yıllardır müşterisi olmama rağmen böyle.

Çayma bedelsiz çıkış yaptım ben Kablonet'e geçtim.
Olan bizim 100 Mbps Upload'a oldu 20'ye düştü stabil şu anlık internet DOCSIS 3.0 altyapısıyla internet veriyorlar fiber dönüşüm için talepte bulundum sonuçu bekliyorum.
Kablonet'te süreçler uzun sürüyor galiba gördüğüm o

1772723592368.webp

Çayma bedelsiz çıkış yaptım ben Kablonet'e geçtim.
Olan bizim 100 Mbps Upload'a oldu 20'ye düştü stabil şu anlık internet DOCSIS 3.0 altyapısıyla internet veriyorlar fiber dönüşüm için talepte bulundum sonuçu bekliyorum.
Kablonet'te süreçler uzun sürüyor galiba gördüğüm o

Eki Görüntüle 230968
Hocam umarım düzeltirler, süreçler çok uzun sürüyor. Ben de en kısa zamanda değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: