2.500 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
2.500 TL
Eski kullandığım Pad olan Ace Series Storm'u önerebilirim. Sitede Hızlı deniliyor ama ben %40 Control %60 Speed diyebilirim kendi deneyimlerimden yola çıkarak. Ek olarak ATK Sky veya X83'te bakılabilir.
Aynen benim için sanırım %60 speed %40 control oranı en doğru oran olacak gibi. Bu 3'ünden birini biraz daha düşünüp sipariş vereceğim. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

Kensei al geç, pişman olmazsın.

Bence de uygun olur. Benim kullandığım pad %90 Speed %10 Control, ona rağmen hızlısını arıyorum.

Ya ben ilk defa böyle bir mouse pad alacağım için çok zorlanıyorum karar verme açısından. Şimdiye kadar söylediğim gibi hep uyduruk mousepadler kullandım. Şu an da 4-5 yıllık golite marka 70x30 boyutlu bir mouse pad kullanıyorum. 1 hafta önce rawm leviathan V4 aldım mouse Pad'i de daha kaliteli bir şey alayım diye düşündüm.

Kensei al geç, pişman olmazsın.

Hocam spesifik link verebilir misiniz rica etsem? Ona da bakayım.

https://kensei.gg/

4 ay olacak kullanıyorum, çoğu padi kullandım, koleksiyonum var diyebilirim. Kensei tam bana göre oldu. Tam hybrid yüzeyi hissediyorsun.

Kensei Gaming Gear

4 ay olacak kullanıyorum, çoğu padi kullandım, koleksiyonum var diyebilirim. Kensei tam bana göre oldu. Tam hybrid yüzeyi hissediyorsun.

Çoğu pad? Sana göre diye herkese göre olacak değil.

Sky veya X83 başlangıç için mükemmel padler hocam ikisi de üzmez.

Çoğu pad? Sana göre diye herkese göre olacak değil.

Sky veya X83 başlangıç için mükemmel padler hocam ikisi de üzmez.
Hocam Sky, X83 arasında kalmıştım ama ondan sonra ani kararla Wraith Ace Storm aldım. İyi midir sizce?

Ace Poron daha mantıklı olmaz mı Kemalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…