Bütçe
2.500 TL
Eski kullandığım Pad olan Ace Series Storm'u önerebilirim. Sitede Hızlı deniliyor ama ben %40 Control %60 Speed diyebilirim kendi deneyimlerimden yola çıkarak. Ek olarak ATK Sky veya X83'te bakılabilir.
Aynen benim için sanırım %60 speed %40 control oranı en doğru oran olacak gibi. Bu 3'ünden birini biraz daha düşünüp sipariş vereceğim. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

@23783

Bu zamana kadar hep ucuz, kalitesiz mouse padler kullandım. Yeni bir rawm leviathan V4 mouse aldım ve şimdi bir de kaliteli mouse pad almak istiyorum.

Ancak araştırdığım kadarıyla mouse padlerin farklı türleri oluyormuş (Speed, Control, hybrid vb.).

Fareyi rahat bir şekilde kaydırabilmek istiyorum. (genelde 1400-1600 DPI arasında kullanıyorum.) İlk başta Speed olanlardan mı alsam diye düşündüm ancak sonra çok mu hızlı olur diye tereddüt ettim. Şimdi de hybrid ve Control arasında kararsızım ve bir türlü karar veremiyorum.

İlk defa kullanacak biri için başlangıç olarak hangi türü önerirsiniz? Genelde LoL ve ara ara da Valorant, CS oynuyorum. ATK sky ve atkx83 nasıldır? Bütçe 2.5k.

Kensei al geç, pişman olmazsın.

Bence de uygun olur. Benim kullandığım pad %90 Speed %10 Control, ona rağmen hızlısını arıyorum.

Ya ben ilk defa böyle bir mouse pad alacağım için çok zorlanıyorum karar verme açısından. Şimdiye kadar söylediğim gibi hep uyduruk mousepadler kullandım. Şu an da 4-5 yıllık golite marka 70x30 boyutlu bir mouse pad kullanıyorum. 1 hafta önce rawm leviathan V4 aldım mouse Pad'i de daha kaliteli bir şey alayım diye düşündüm.

Kensei al geç, pişman olmazsın.

Hocam spesifik link verebilir misiniz rica etsem? Ona da bakayım.

Ya ben ilk defa böyle bir mouse pad alacağım için çok zorlanıyorum karar verme açısından. Şimdiye kadar söylediğim gibi hep uyduruk mousepadler kullandım. Şu an da 4-5 yıllık golite marka 70x30 boyutlu bir mouse pad kullanıyorum. 1 hafta önce rawm leviathan V4 aldım mouse Pad'i de daha kaliteli bir şey alayım diye düşündüm.

https://kensei.gg/

4 ay olacak kullanıyorum, çoğu padi kullandım, koleksiyonum var diyebilirim. Kensei tam bana göre oldu. Tam hybrid yüzeyi hissediyorsun.

Kensei Gaming Gear

4 ay olacak kullanıyorum, çoğu padi kullandım, koleksiyonum var diyebilirim. Kensei tam bana göre oldu. Tam hybrid yüzeyi hissediyorsun.

Çoğu pad? Sana göre diye herkese göre olacak değil.

Sky veya X83 başlangıç için mükemmel padler hocam ikisi de üzmez.

@rhungon501, bu model bayağı F/P, %40 speed %60 control.

Ace Poron daha mantıklı olmaz mı Kemalim?