Natch

Çalışkan
Merhaba geçen hafta sistem topladım, işlemci olarak Ryzen 5 7500F aldım fakat boşta 60-70, yükte 85 derece civarı oluyor. Kasam MSI MAG Forge M100R.

2 fanlı bir sıvı soğutucu düşünüyorum. DeepCool LE520 düşünüyorum. Başka tavsiyeniz varsa 2500 TL civarı sizce ne alınabilir? Not: ARGB olan modelleri düşünüyorum.

Çok ısınmıyor hava soğutucu bile yeterli olur bende deepcool le520 var gayet iyi. Termal macunlari hallettikten sonra serin çalışıyor.

Merhaba geçen hafta sistem topladım, işlemci olarak Ryzen 5 7500F aldım fakat boşta 60-70, yükte 85 derece civarı oluyor. Kasam MSI MAG Forge M100R.

2 fanlı bir sıvı soğutucu düşünüyorum. DeepCool LE520 düşünüyorum. Başka tavsiyeniz varsa 2500 TL civarı sizce ne alınabilir? Not: ARGB olan modelleri düşünüyorum.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE hava soğutucu modeline bakmanızı öneririm. RAM'lere temas eder mi bilemem ama kasanıza sığıyor.

Sizin işlemcinizden çok daha üst seviyede olan işlemcileri bile soğutabilen bir soğutucu. Fazlasıyla işinizi görür. Ömür sorunuda yaşamazsınız.

Thermalright Phantom spirit 120 SE hava soğutucu modeline bakmanızı öneririm. RAM'lere temas eder mi bilemem ama kasanıza sığıyor.

Sizin işlemcinizden çok daha üst seviyede olan işlemcileri bile soğutabilen bir soğutucu. Fazlasıyla işinizi görür. Ömür sorunuda yaşamazsınız.

Teşekkür ederim hocam önceliğim daha hoş gözüktüğü için sıvı soğutucu fakat bunu da dikkate alacağım.

Yani hocam oynadigim oyunlar cs2 valorsnt fivem gta oyunlariydi en max 65 derece hatırlıyorum tabii yazın hiç dönemedim.
yok hocam fakat r6 tarzı oyunlarda da 82-85 oluyor benim işlemci

Sıvı soğutucular hakkında pek bir bilgim yok ama aynı işlemciyle Thermalright Phantom spirit 120 kullanıyorum, öneririm. Boşta 55 derece yükteyken maksimum 70-71 dereceleri gördüm.