Yok hocam hiçbirinin tutmuyor zaten sitede yazanla. Zaten statik IP için para ödemiyorum.
O halde CGNAT havuzundasın. ISS hangi operatör? Altyapı kime ait? Binada veya çevrede fibere dair bir işaret var mı?
Binayı kontrol et belki fiber kutusu gelmiştir ama haberin yoktur. Kutu gelirse aktif etmezler. Bizde kutu gelmişti ama 5 6 ay kadar öylece durdu. Sonunda ben arayıp fiber için talep oluşturdum 2 3 hafta sonra gelip çektiler. Bi kontrol edebilirsin. Yoksa eğer son çare Statik IP aboneliği satın alıp denemek var. İşe yaramazsa iptal edersin aboneliği. Deneme amaçlı.

O halde CGNAT havuzundasın. ISS hangi operatör? Altyapı kime ait? Binada veya çevrede fibere dair bir işaret var mı?
Binayı kontrol et belki fiber kutusu gelmiştir ama haberin yoktur. Kutu gelirse aktif etmezler. Bizde kutu gelmişti ama 5 6 ay kadar öylece durdu. Sonunda ben arayıp fiber için talep oluşturdum 2 3 hafta sonra gelip çektiler. Bir kontrol edebilirsin. Yoksa eğer son çare statik IP aboneliği satın alıp denemek var. İşe yaramazsa iptal edersin aboneliği. Deneme amaçlı.

Kablonet. Zaten FTTB altyapı var.