Nerede sordun? Tek yaptığın şey benim malım 4.000 TL demek. Önceki yazdığım mesaja cevap bile ver(e)memişsin.
Yeni sürüm VSOL 2.5G GPON:
https://www.alibaba.com/x/B0yuEj?ck=pdp
Numune talep edin derseniz bir adet alabiliyorsunuz. Bu da kargo dahil tutarı. Satıcıyla da konuştum, sorun yok. Kasım sonuna doğru varacak. (Ben 2 tane aldım brick ederim vs diye)
Attığın link benim sattığım donanım bile değil.
Tek ilan diye yok bilmem kurnazlık, açgözülük yok mesajıma cevap bile verememişsin gibi saçma sapan konuşursan olmaz.
Kalite, garanti ve satış sonrası destek isteyen zaten seçiyor.
Buradaki anlamadığınız şey: Bu ürünler bana 1000 liradan gelmiyor, senin aldığın numune ürün bir tek %60 vergi ile çıkıyor, onu da zaten düşük gösteriyorsun, ben %20KDV + gümrük kalemleri+ rohs sertifikalar + gemi nakliyatı dahil 1000 lira olan ürün 3000 liraya geliyor.
Yetmiyor seni gümrük derdinden, ürünün garantisinden, ürünün bozuk gönderilmesinden kurtarıyorum, siparişten aynı gün kargoya çıkarıyorum yarın kapında oluyor yetmedi üzerine satış sonrası kurulum destek sağlıyorum.
Numune ürün ile stok toplu ithalatı aynı kefeye koysan zaten ben ticari olarak satmam direk alibabadan teker teker alırım.
Aradaki farkı umarım anlamışsındır.
Hani 1000 liraya alıp 4000 liraya satsam en açgözlü benim, zaten öyle olsa burada işim olmazdı.
Hiçbir zaman ürünü aldırmaya çalışmıyorum, isteyen zaten kendi alıyor ben koluna kelepçe bağlayıp gel kardeşim al demiyorum

Risk üstlenmek istemeyen, teknik bilgi ihtiyacı olan, acil ihtiyacım var diyen insanlar zaten 4 yıllık tecrübeyi anında buluyor.
Kaçak çöp tenekesi kalitesiz yurt dışı mal getirip Türkiye'de 4 kat fiyata satan esnaflarla karıştırmayın.