2.5L Pepsi ve Coca-Cola nerede satılıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koneko Toujou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 518
Getir, Migros Hemen gibi uygulamalardan getirtebilirsiniz.

Le'Cola al gitsin. Tadını ben seviyorum. Coca Cola'dan daha iyi yani.
Ha Pepsi en iyisi illa Pepsi diyorsan bilemem ama Le'Cola harbi CC'den daha iyi.
Le Cola fazla ekşi. İçilecek gibi değil. 2 yıldır Crown Cola içiyorum. Hem daha ucuz hem daha lezzetli. Ne Pepsi kadar şekerli ne de Coca Cola'daki o hafif ekşilik var. Oldukça ideal bir tat tutturmuşlar.

Yalnız şöyle garip bir olay var, ucu klasik sivrileşen şişelerden alın 1lt'lik şişelerde. Ucu bombeli olanların nedense tadı bozuk. Kötü değil ama orijinali kadar iyi değil. Zaten bir ara çıktı, sonrasında kaldırdılar. Yine de tek tük yerlerde hâlâ var.

Son düzenleme:
Crown Cola 2010'larda satılan 25 kuruşluk kolalar gibi, çok kötü. Le'Cola'nın asidi ve şeker oranını seviyorum.

Crown Cola 2010'larda satılan 25 kuruşluk kolalar gibi, çok kötü. Le'Cola'nın asidi ve şeker oranını seviyorum.
Bence tam tersi. Le Cola zaten sokaktaki çocukların ucuza içtiği küçük şişelerde satılan kolalardan. Le Cola'nın asit oranı normal ama aşırı ekşi. Sanki sirkeli kola içiyormuşum gibi bir tadı var. Her türlü kolayı beğenmesem de içebilirim ama Le Cola'yı yarısına bile gelemeden bıraktım. Crown Cola tam anlamıyla bir denge benim için. Asit oranı güzel, ne çok şekerli, ne ekşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…