Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Getir, Migros hemen gibi uygulamalardan getirtebilirsiniz.
Getir getirmiyormuş. Migrosa da bir bakayım.
Koneko Toujou
Üstün
Le'cola al gitsin. Tadını ben seviyorum. Coca-Cola'dan daha iyi yani.
Ha Pepsi en iyisi illa Pepsi diyorsan bilemem ama le'cola harbi CC'den daha iyi.
Bence Cola Turka daha iyi. Eğer market markası alacak olrusam turca yı daha çok tercih ederim.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Cola Turka berbat, tadı sulu kolaya benziyor. Şok'un kendi crown cola'sı var daha iyi.Bence Cola Turka daha iyi. Eğer market markası alacak olrusam turca yı daha çok tercih ederim.
- Makaleler
- 1
Tekelden al.
Koneko Toujou
Üstün
Olsa zaten sadece kola değil başka şeyler de alacağım ama yok :d.
sndwchmaker
Yetkin
Le Cola fazla ekşi. İçilecek gibi değil. 2 yıldır Crown Cola içiyorum. Hem daha ucuz hem daha lezzetli. Ne Pepsi kadar şekerli ne de Coca Cola'daki o hafif ekşilik var. Oldukça ideal bir tat tutturmuşlar.Le'Cola al gitsin. Tadını ben seviyorum. Coca Cola'dan daha iyi yani.
Ha Pepsi en iyisi illa Pepsi diyorsan bilemem ama Le'Cola harbi CC'den daha iyi.
Yalnız şöyle garip bir olay var, ucu klasik sivrileşen şişelerden alın 1lt'lik şişelerde. Ucu bombeli olanların nedense tadı bozuk. Kötü değil ama orijinali kadar iyi değil. Zaten bir ara çıktı, sonrasında kaldırdılar. Yine de tek tük yerlerde hâlâ var.
Son düzenleme:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Crown Cola 2010'larda satılan 25 kuruşluk kolalar gibi, çok kötü. Le'Cola'nın asidi ve şeker oranını seviyorum.Le Cola fazla ekşi. İçilecek gibi değil. 2 yıldır Crown Cola içiyorum. Hem daha ucuz hem daha lezzetli. Ne Pepsi kadar şekerli ne de Coca Cola'daki o hafif ekşilik var. Oldukça ideal bir tat tutturmuşlar.
Yalnız şöyle garip bir olay var, ucu klasik sivrileşen şişelerden alın 1lt'lik şişelerde. Ucu bombeli olanların nedense tadı bozuk. Kötü değil ama orijinali kadar iyi değil. Zaten bir ara çıktı, sonrasında kaldırdılar. Yine de tek tük yerlerde hâlâ var.
sndwchmaker
Yetkin
Bence tam tersi. Le Cola zaten sokaktaki çocukların ucuza içtiği küçük şişelerde satılan kolalardan. Le Cola'nın asit oranı normal ama aşırı ekşi. Sanki sirkeli kola içiyormuşum gibi bir tadı var. Her türlü kolayı beğenmesem de içebilirim ama Le Cola'yı yarısına bile gelemeden bıraktım. Crown Cola tam anlamıyla bir denge benim için. Asit oranı güzel, ne çok şekerli, ne ekşi.Crown Cola 2010'larda satılan 25 kuruşluk kolalar gibi, çok kötü. Le'Cola'nın asidi ve şeker oranını seviyorum.