Bütçe
2.700 TL

Memory

Başarılı
2.700 TL'yi geçmezse çok mutlu olurum. Şu anlık Wraith W60 düşünüyorum fakat çok fazla FPS oynayan biri değilim. Genellikle LoL ve FPS hikayeli oyunları klavyeyle oynarım. Gamepad'im var. Buna göre tok sesli, uzun sürede götürecek klavye ne önerirsiniz?

2.700 TL'yi geçmezse çok mutlu olurum. Şu anlık Wraith W60 düşünüyorum fakat çok fazla FPS oynayan biri değilim. Genellikle LoL ve FPS hikayeli oyunları klavyeyle oynarım. Gamepad'im var. Buna göre tok sesli, uzun sürede götürecek klavye ne önerirsiniz?

Bütçe yükseltilip Irok MG68 modeli alınmalı bence daha uygun ve daha mantıklı.

Ekstra öneri: Eğer premium bir hissiyat isterseniz Alux 60 modeli fiyat bandında rakipsiz. 6063 CNC alüminyum kasa ve aynı şekilde konumlama plakasına sahip.

Alux 60 modeli daha dolu. 32k scan rate mesela Alux 68. 60 modeli (sürümüne göre değişiyor) 128k scan rate.

Bütçe yükseltilip Irok MG68 modeli alınmalı bence daha uygun ve daha mantıklı.

Ekstra öneri: Eğer premium bir hissiyat isterseniz Alux 60 modeli fiyat bandında rakipsiz. 6063 CNC alüminyum kasa ve aynı şekilde konumlama plakasına sahip.

Alux 60 modeli daha dolu. 32k scan rate mesela Alux 68. 60 modeli (sürümüne göre değişiyor) 128k scan rate.
Alux68'de driver sıkıntısı yok diye önerdim. scan rate'de aşırı önemli bir faktör değil. Alux60'da alınır Irok'ta Alux68'de.

Bütçe yükseltilip ırok MG68 modeli alınmalı bence daha uygun ve daha mantıklı.

Ekstra öneri: Eğer premium bir hissiyat isterseniz alux 60 modeli fiyat bandında rakipsiz. 6063 CNC alüminyum kasa ve aynı şekilde konumlama plakasına sahip.

Alux 60 modeli daha dolu. 32K scan rate mesela alux 68. 60 modeli (sürümüne göre değişiyor) 128k scan rate.

MG68 driver nasıldır? Bende almayı düşünüyorumda.

Hocam eğer bütçeniz azsa önermeyi unuttum. Aşağıdaki modelede bakılabilir.