2.750 TL bütçe ile gamepad önerisi

Bütçe
2.750 TL

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. 2.750 TL bütçe ile gamepad arıyorum. Daha önce hiç gamepad'im olmadığı için pek anlamıyorum. Rekabetçi amaçla kullanmayacağım. Maalesef bütçede daha fazla çıkamam.

8BitDo önermiyorum.
Neden?
Nova 2 Lite veya bütçe çıkarsa Super Nova alınabilir.
Nova 2 Lite daha yeni 2200 TL seviyesindeydi. 2700 TL civarı vermek mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca bende Nova 2 Lite var iade edeceğim. İçinde parça sallanıyor ve titreşim motoru çok ses yapıyor. İade edip üstte attığımı alacağım. Ki 2 hafta önce 2200 liraya almıştım.

İfadeler: GTR

Şansa bağlı tamamen, 8BitDo alsa aynısı yaşanabilir.

Bazı üretim serilerinde problemli gelebiliyor kol, müşteri hizmeti o kadar iyi değil. GameSir genel olarak daha iyi firma olarak Controller konusunda.

İfadeler: GTR
Şansa bağlı tamamen, 8BitDo alsa aynısı yaşanabilir.

Bazı üretim serilerinde problemli gelebiliyor kol, müşteri hizmeti o kadar iyi değil. GameSir genel olarak daha iyi firma olarak Controller konusunda.
Sadece Hepsiburada'daki bir Nova 2 Lite modeline baktım. Diğer sitelerin yorumlarına da bakılırsa daha çok çıkar büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…