Detaylar
Kim cevapladı?Hiç sağlıklı olmaz.
Uydu yerine box tercih etmeyi düşündünüz mü? Bölgenizde 4.5G vardir muhtemelen.
Uydu yerine box tercih etmeyi düşündünüz mü? Bölgenizde 4.5G vardir muhtemelen.
Onlar kotalı oluyor diye biliyorum bu yüzden tercih etmiyorum.
Lacan 26
Üstün
- Makaleler
- 82
Eğer 5G varsa Superbox alabilirsiniz. Maddi açıdan sıkıntı değilse 1 TB yahut 2 TB alabilirsiniz.Onlar kotalı oluyor diye biliyorum bu yüzden tercih etmiyorum.
4.5G box'lar çöp oluyor.
Eğer 5G varsa Superbox alabilirsiniz. Maddi açıdan sıkıntı değilse 1 TB yahut 2 TB alabilirsiniz.
4.5G Box'lar çöp oluyor.
16 yasındayım amacım sadece yayında sohbet ve oyun(sven Co-op, Valve oyunları ve Minecraft falan) kendi harçlığımı çıkarmak. Küçükken hayalimdi yayıncı olmak şimdi yavaş yavaş gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ekstra bir internete para veremem bu yüzden. Altyapı olsaydı zaten Turknet'in 1000MBPS Gigabit internetine geçecektim.
Son düzenleme:
Lacan 26
Üstün
- Makaleler
- 82
Anlıyorum. Ama tabir-i caizse 2.9 Mbps internet ile "Merhaba dünya" bile diyemezsiniz. Superbox tek çözüm. Hani bunu gerçekçi olmak suretiyle söylüyorum.16 yasındayım amacım sadece yayında sohbet ve oyun(sven Co-op, Valve oyunları ve Minecraft falan) kendi harçlığımı çıkarmak. Küçükken hayalimdi yayıncı olmak şimdi yavaş yavaş gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ekstra bir internete para veremem bu yüzden. Altyapı olsaydı zaten Turknet'in 1000MBPS Gigabyte internetine geçecektim.
Anlıyorum. Ama tabir-i caizse 2.9 Mbps internet ile "Merhaba dünya" bile diyemezsiniz. Superbox tek çözüm. Hani bunu gerçekçi olmak suretiyle söylüyorum.
Yanlışsınız demiyorum, zaten haklısınız ama maalesef elimden gelen bu şu anda. Neyse, 2 aya belki internet altyapısı gelir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
İnternetin uydu internet değil, uydu olsa pingin 200 300 olurdu. Seninki muhtemelen bölgesel WiFi internet, anten ile alınanlardan.