glados

Yetkin
Yer
İstanbul
hız değerlerim.webp

İnternetim Uydu internet bu arada.

Eğer 5G varsa Superbox alabilirsiniz. Maddi açıdan sıkıntı değilse 1 TB yahut 2 TB alabilirsiniz.

4.5G Box'lar çöp oluyor.

16 yasındayım amacım sadece yayında sohbet ve oyun(sven Co-op, Valve oyunları ve Minecraft falan) kendi harçlığımı çıkarmak. Küçükken hayalimdi yayıncı olmak şimdi yavaş yavaş gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ekstra bir internete para veremem bu yüzden. Altyapı olsaydı zaten Turknet'in 1000MBPS Gigabit internetine geçecektim.

Son düzenleme:
16 yasındayım amacım sadece yayında sohbet ve oyun(sven Co-op, Valve oyunları ve Minecraft falan) kendi harçlığımı çıkarmak. Küçükken hayalimdi yayıncı olmak şimdi yavaş yavaş gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ekstra bir internete para veremem bu yüzden. Altyapı olsaydı zaten Turknet'in 1000MBPS Gigabyte internetine geçecektim.
Anlıyorum. Ama tabir-i caizse 2.9 Mbps internet ile "Merhaba dünya" bile diyemezsiniz. Superbox tek çözüm. Hani bunu gerçekçi olmak suretiyle söylüyorum.

Anlıyorum. Ama tabir-i caizse 2.9 Mbps internet ile "Merhaba dünya" bile diyemezsiniz. Superbox tek çözüm. Hani bunu gerçekçi olmak suretiyle söylüyorum.

Yanlışsınız demiyorum, zaten haklısınız ama maalesef elimden gelen bu şu anda. Neyse, 2 aya belki internet altyapısı gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetin uydu internet değil, uydu olsa pingin 200 300 olurdu. Seninki muhtemelen bölgesel WiFi internet, anten ile alınanlardan.