Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Spor falan yapmayacağım, sadece bilgisayar başında içmek için aldım. 2 adet içsem bir sorun olur mu? Enerji içeceğini fazla içmek sorun olabiliyor. Bunda öyle bir durum olur mu?
Spor falan yapmayacağım, sadece bilgisayar başında içmek için aldım. 2 adet içsem bir sorun olur mu? Enerji içeceğini fazla içmek sorun olabiliyor. Bunda öyle bir durum olur mu?
Sorun olmaz muhtemelen, izotonik sonuç olarak. Turuncusu olsaydı direk yapıştır gitsin derdim ama, bunda renklendirici olarak kullanılan Brilliant Blue biraz şaibeli, ama yine de bir şey olmayacaktır.
Sorun olmaz muhtemelen, izotonik sonuç olarak. Turuncusu olsaydı direk yapıştır gitsin derdim ama, bunda renklendirici olarak kullanılan brilliant blue biraz şaibeli ama yine de bir şey olmayacaktır.