Sınav bitsin hemen zayıflayacağım dedim. Araya pek çok şey girdi. 1-2 kilo daha aldım. 1.75-1.80 boy, 98 kiloyum. Eylül'e kadar 70 civarına düşebilir miyim? İnsan içine çıkamıyorum artık. DC'de ki incel sunucularında takılan elemanlara döndüm.
Oldukca sagliksiz olur. Sagligin umurundaysa bu kadar hizli kilo kaybetmek gibi hedeflerin olmasin. Kas kutlesi kaybedersin, derin sarkar. Saglikli olan yavas yavas, vucudunu besinsiz birakmadan kilo vermektir.
Oldukca sagliksiz olur. Sagligin umurundaysa bu kadar hizli kilo kaybetmek gibi hedeflerin olmasin. Kas kutlesi kaybedersin, derin sarkar. Saglikli olan yavas yavas, vucudunu besinsiz birakmadan kilo vermektir.
Bir saglik sorunu var diye genel anlamda sagligini umursamamazlik yapmamalisin. ALT degerinin 104 cikmasi pek normal bir durum degil bu arada doktorunla gorusuyorsun degil mi?
Bir saglik sorunu var diye genel anlamda sagligini umursamamazlik yapmamalisin. ALT degerinin 104 cikmasi pek normal bir durum degil bu arada doktorunla gorusuyorsun degil mi?
2 ayda doğal olarak 25kg vermeye çalışırsan hastanelik bile olabilirsin. Doğal olmayan yöntemleri kullanırsanda hastanelik olma ihtimalin var. Spor + sağlıklı diyet ile yavaş yavaş kilo verip kas yapmalısınki hem sağlıklı olsun hem sarkma olmasın. Deri sarkabilir sporsuz, ani ve çok kilo kaybında.
2 ayda doğal olarak 25kg vermeye çalışırsan hastanelik bile olabilirsin. Doğal olmayan yöntemleri kullanırsanda hastanelik olma ihtimalin var. Spor + sağlıklı diyet ile yavaş yavaş kilo verip kas yapmalısınki hem sağlıklı olsun hem sarkma olmasın. Derini sarkabilir sporsuz, ani ve çok kilo kaybında.