2 ayda 25 kilo vermek mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 147
  • Etiketler Etiketler
    kilo

Winner 27

Üstün
Sınav bitsin hemen zayıflayacağım dedim. Araya pek çok şey girdi. 1-2 kilo daha aldım. 1.75-1.80 boy, 98 kiloyum. Eylül'e kadar 70 civarına düşebilir miyim? İnsan içine çıkamıyorum artık. DC'de ki incel sunucularında takılan elemanlara döndüm.

Oldukca sagliksiz olur. Sagligin umurundaysa bu kadar hizli kilo kaybetmek gibi hedeflerin olmasin. Kas kutlesi kaybedersin, derin sarkar. Saglikli olan yavas yavas, vucudunu besinsiz birakmadan kilo vermektir.
Umurumda değil artık yani zaten ALT değerim 104 çıkmış. Karaciğerle alakalı bir değer, ideali 45 falan.

Umurumda değil artık yani zaten ALT değerim 104 çıkmış. Karaciğerle alakalı bir değer, ideali 45 falan.
Bir saglik sorunu var diye genel anlamda sagligini umursamamazlik yapmamalisin. ALT degerinin 104 cikmasi pek normal bir durum degil bu arada doktorunla gorusuyorsun degil mi?

Bir saglik sorunu var diye genel anlamda sagligini umursamamazlik yapmamalisin. ALT degerinin 104 cikmasi pek normal bir durum degil bu arada doktorunla gorusuyorsun degil mi?
Dahiliyeden henüz randevu almadım. Dermatalog istemişti kan tahlillerini orada çıktı.

AST değeri de maksimum 32 olmalıymış bende 43 çıktı.

Umurumda değil artık yani zaten alt değerim 104 çıkmış. Karaciğerle alakalı bir değer, ideali 45 falan.

2 ayda doğal olarak 25kg vermeye çalışırsan hastanelik bile olabilirsin. Doğal olmayan yöntemleri kullanırsanda hastanelik olma ihtimalin var. Spor + sağlıklı diyet ile yavaş yavaş kilo verip kas yapmalısınki hem sağlıklı olsun hem sarkma olmasın. Deri sarkabilir sporsuz, ani ve çok kilo kaybında.

Tekrar kan vermem gerekir mi? Zaten 1 hafta oldu olmadı.

Tekrar kan vermem gerekir mi? Zaten 1 hafta oldu olmadı.

Doktor değerlere göre isteyebilirde istemeyebilirde. Bir hastalıktan şüphelenirse farklı değerler için yeniden test isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…