FurkaN35

Becerikli
Beyler, yaş 17, boy 1.70 vardır diye tahmin ediyorum. 1 ay önce faranjit oldum, 51 kilodan 45 kiloya düştüm. Şimdi biraz daha toparladım, 47 oldum ama benim hedefim 60-65 kilo.
Fındık ezmesi almayı düşünüyorum, arada sırada kremalı makarna yiyorum. Hard Line Pro Gainer var, onu içiyorum ve sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?

Cocopops tarzı mısır gevreklerine bakabilirsin. Bu tarz şeyler adama çok hızlı kilo aldırır.
Bunların olayı zaten mide de şişip tok hissettirmesi, mısır gevreği kilo aldırmaz. İlkokul'dan ortaokula kadar her gün yiyiyordum lise 1'de 1.70 50-60kg bir şeydim. Kilo aldırsa benim obez olmam gerekirdi.

Yaşadığın şey kilo kaybı değil ödem atımı, vücudundaki ödemi attığın için kilon hızlı düşmüş.

Gainer'i düz içme muz + süt + cici bebe de ekle. Fındık ezmesi yerine fıstık ezmesi al, daha ucuz ve kalorisi fındık ezmesine yakın. Spora başlamazsan skinny fat olursun aldığın kilo hiçbir işine yaramaz ve gelişimin de çok yavaş olur.

Beyler, yaş 17, boy 1.70 vardır diye tahmin ediyorum. 1 ay önce faranjit oldum, 51 kilodan 45 kiloya düştüm. Şimdi biraz daha toparladım, 47 oldum ama benim hedefim 60-65 kilo.
Fındık ezmesi almayı düşünüyorum, arada sırada kremalı makarna yiyorum. Hard Line Pro Gainer var, onu içiyorum ve sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?
Tost ye ama hazır tavuklar oluyor ya markette. Yaprak döner olarak geçiyor. Onlardan güvenilir bir markadan al. Tavada pişir sonra da ekmeğin arasına diz ve kaşar ile beraber tost makinesine bas. Hem tadı güzel hemde bol proteinli ve bol kalorili bir öğün oluyor. Eskiden pre antrenman öğünü olarak antrenman öncesinde yerdim.

Bunların olayı zaten mide de şişip tok hissettirmesi, mısır gevreği kilo aldırmaz. İlkokul'dan ortaokula kadar her gün yiyiyordum lise 1'de 1.70 50-60kg bir şeydim. Kilo aldırsa benim obez olmam gerekirdi.

Yaşadığın şey kilo kaybı değil ödem atımı, vücudundaki ödemi attığın için kilon hızlı düşmüş.

Gainer'i düz içme muz + süt + cici bebe de ekle. Fındık ezmesi yerine fıstık ezmesi al, daha ucuz ve kalorisi fındık ezmesine yakın. Spora başlamazsan skinny fat olursun aldığın kilo hiçbir işine yaramaz ve gelişimin de çok yavaş olur.
Muz+Süt ile yapıyom gainer ı

Kolay kolay yağlanan biri değilim oto sanayide çalışıyom ztn çoğu gün ağır kaldırıyom ve spor a da başlamayı düşünüyom ekran kartını aldıktan sonra
Hocam kolay kolay yağlanan birisi değilim diye bir şey yok, insansanız aynı bir insan gibi yağlanırsınız işte. Aktif bir hayat sürüyor olmanız iyi ama ben her halükarda ağırlığın aksatılmaması gerektiğini düşünüyorum böyle kilo alım süreçlerinde.