2 ayda 25 kilo vermek mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 147
  • Etiketler Etiketler
    kilo
Hocam daha nasıl kan alabilir ki? 3-4 tüp kan aldılar. Kan vermekten korkuyorum zaten.
Değerler normale gelene kadar alıyorlar. 1 hafta olsa da eski değerlerin orada yani bir onemi yok guncel durumundaki deger icin. Enfeksiyonun eline dusersen insani delik desik ediyorlar. 1 ay icinde 14 tup kan verdim gecen ay.

Düşersin ama aşırı sağlıksız olur, hatta hastenlik bile olabilirsin yapılmaması gerek. Yani bu kafadan bakarsan bir gunde 10 kilo bile dusebilirsin ama aşırı sağlıksız olur hatta hastanelik olmama ihtimalin yok bile yani bu durumda (su atma yontemi ile olabiliyor ama aşırı sağlıksız bir şey, ben dovusten önce 4 günde 8 kilo kestim maç tartısı için, son günde 6 kilo civarı kestim hastanelik oldum) kesinlikle yapılmaması gereken bir şey! Sağlıklı bir sekilde gerekirse 2 yılda verin ama sağlıklı verin, bu şekilde 2 ayda falan verirseniz hem deriniz sarkar hem yağ kadar kasta kaybedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…