sterben

Uzman
2 ay önce yeni bir daireye taşındım kiralık. Taşındığım dairenin bulunduğu apartman da TurkNet GigaFiber kutusu mevcut. Zaten taşınmamın en büyük sebeplerinden buydu. Fakat altyapı sorgulamasında dairemde ve diğer bütün dairelerde VDSL gözüküyor. Ben neyse deyip hızlı bir şekilde internete ihtiyacım olduğundan mecburi VDSL bağlattım. Çünkü sonra nasılsa çözerim diye düşünüyordum. Şu an bir internetimi bağlatayım da sonrasına sonra bakarız modundaydım. Aciliyet durumum bitince durumu sözde müşteri temsilcilerine anlattım. Apartmanımda GigaFiber kutusunun olduğunu ve kullanan komşularımın olduğunu hatta onların müşteri hizmet numaralarını ve hatta hatta kutunun fotoğrafını üstüne apartmanımın bir kapısından diğer kapısına kadar kutuyu ve kutudan çıkan kabloların dairelere gidişine kadar kapsayan bir video çekip TurkNet genel müdürlüğüne gidip orada benimle görüşen beyefendiye de gösterdim. Yani kısacası elimden gelebilecek her şeyi yaptım. Şimdi diyeceksiniz ki ya kardeşim niye bu kadar uğraştın. Uğraştırdılar çünkü. 2 aydır bütün destek kayıtlarımda şu cevaplar verildi:
Emre bey sizi aradım görüştük. Binanızda fiber kutusunun bulunduğunu GigaFiber ekibine ilettim. Dönüş sağlanacaktır.
Emre bey, dönüşler neticesinde altyapınızda fiber bulunmamaktadır.

Sonra ben müşteri temsilcilerine sorduğumda madem altyapımda fiber yok kullanan komşularım var? Hayali bir bağlantımı kurdunuz onlara anlamadım deyince bir cevap alamıyorum :D Kutunun fotoğrafına bir cevap alamıyorum. Video için bir cevap alamıyorum. Ben artık bütün ümidimi kestim. Ümidimi kestiğim için nasıl bütün her şeyimi bu olayı çözmek için harcadıysam şimdi de bütün çabamı bu şirketle uğraşmaya adadım. Neler yapabilirim? Bu şirketin müşteri temsilcilerinden tutunda ilettikleri o ekipte belli ki işini yapmıyor. Bunları nasıl şikayet ederim? İzleyebileceğim yol nedir? Ve böyle bir sorunu yaşayan var mı? Bunlar için bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Taahhütsuz firmaları çok iyi bilirim bende millenicom kullanmıştım iptal etmek isteyince adamlar iptal etmemek için elinden geleni yapmışlardı.

İptal edin bence. Vodafone veya Türk Telekom tavsiye ederim.

Ben de fiber istemiştim hiç gelmedi.

Sizde de öyle oldu mu bilmiyorum ama benim konuştuğum Türknet müşteri hizmetleri çok kaba ve soğuktu. Adeta rahatsız hissettim, kalbim kırıldı konuşurken. Defalarca kez Türk Telekom müşteri hizmetleriyle konuştum bir tanesi bile böyle değildi. Türknet müşteri hizmetleri hiç kurumsal gelmiyor bana, çok acemiler. Sokaktan rastgele insan bulup işe alıyorlar gibi...

Biz 6 ay bekledik ki bu iyi bi durum. En kötü 1 yıl bekleyenler bile var. Geçmiş olsun.
Apartmanda kutu olduğu halde mi beklediniz?

Sizde de öyle oldu mu bilmiyorum ama benim konuştuğum Türknet müşteri hizmetleri çok kaba ve soğuktu. Adeta rahatsız hissettim, kalbim kırıldı konuşurken. Defalarca kez Türk Telekom müşteri hizmetleriyle konuştum bir tanesi bile böyle değildi. Türknet müşteri hizmetleri hiç kurumsal gelmiyor bana, çok acemiler. Sokaktan rastgele insan bulup işe alıyorlar gibi...
Benim başta konuştuğum temsilcilerde böyle bir problem yoktu ama sonrasında artık hep aynı olay üzerinde kayıt açtırdığım için herhalde bazen böyle durumlar oluyor. İsmini hiç unutmadığım var bir tane. Hiç bir teknik bilgisi yok sadece kısa kesip görüşmeyi sonlandırmaya çalışıyordu soğuk bir şekilde.

Eski evimde kablolar çekildiği gün gelip bağlamışlardı. Türk Telekom altyapısıydı tabii.