oguzhansooyoung
Çalışkan
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama net bir cevap bulamadığından konu açmak istedim. Geçen günlerde binama TurkNet 1000 Mbps kutusu geldiğini gördüm. Aktif olarak kullandığım Vodafone internetinde taahhüdü az kalmıştı. TurkNet cayma bedelini karşıladığı için ayrıldım. Amacım TurkNet'in yeni gelecek zammından etkilenmeden 12 aylık ödeme yaparak 500 TL vermekti aylık. Geçiş işlemlerini hallettim ama adresimdeki GigaFiber henüz aktif değil Max 100 Mbps gözüküyor. Ben şimdi 12 aylık ödeme yaparsam adresime GigaFiber geldiğinde bu yaptığım 12 aylık ödeme üzerinden devam mı edeceğim yoksa yeni bir abonelik başlatıp kullanmadığım kısımları iade mi edecekler? İlk dediğim gibiyse sorun yok, zamsız fiyat üzerinden 1 gigabit ile devam edeceğim. Ama ikinci seçenek olursa ve yeni bir abonelik başlatılırsa zamlar gelmiş olur büyük ihtimalle, zamlı fiyat mı vermek zorunda olurum? Bunu şahsen hiç istemiyorum. Benim TurkNet'e hemen geçme nedenim zamdan etkilenmemek adinaydi zaten. Umarım derdimi anlatabilmisimdir.
Son düzenleyen: Moderatör: