Üniversiteye gideceğim için laptop alma kararı aldım. Şu an masaüstü sistemimi 9000-10000 TL gibi bir fiyattan satacağım. Bütçem 15.000 TL. Ara sıra oyun oynarım fakat oyunlardan çok sıkıldım. Zaten Lossless Scaling kullanacağım. Beni idare etsin yeter. İstanbul Avrupa'da oturuyorum. İkinci el veya bunu kesin al dediğiniz 0 laptop varsa beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Matebook D14 2.elden bulunabilir. 0 olarak: Dell Inspiron 15 3520 I352024052009U i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2230 slotu boşta olması gerek, sabrent rocket takılabilir ama @Caner Uncu daha iyi öneri yapabilir SSD için.

Hocam teşekkürler önerileriniz için. Fakat bildiğiniz gibi dediğim uygulama oyunlarda en az 30 FPS istiyor. Bu 0 dediğiniz bilgisayarlar bunu karşılayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam test videosu var mı? Şu tarz bilgisayarlar nasıldır?
Maximum ömürleri 3 sene ama o da 0 hor kullanımla. Ayrıca pilleri rezalet durumdadır ve pil değiştirmen gerekecek.
Attığım modellerin günlük kullanımda pil ve panel avantajı var. Ayrıca senin attığın işlemcisi sana üniversitedeki kullanımda pek yeterli gelmeyebilir. Sadece ekran kartı avantajı var ama bana kalırsa o avantaj çok da yeterli değil. Mesela benim MX150-i5 8250U donanımlı laptopumun her türlü macun ve pad yenilemelerini yapıyorum ve açık konuşayım senin şu anda attığın laptopa göre daha iyi performans verir çünkü senin macun-pad, iç-dış temizlik, SSD'nin sağlığına bağlı olarak yeni SSD ve yeni pil ile birlikte senin yapacağın masraf ortalama 18000-19000 hattına kadar çıkar.

Maximum ömürleri 3 sene ama o da 0 hor kullanımla. Ayrıca pilleri rezalet durumdadır ve pil değiştirmen gerekecek.
Attığım modellerin günlük kullanımda pil ve panel avantajı var. Ayrıca senin attığın işlemcisi sana üniversitedeki kullanımda pek yeterli gelmeyebilir. Sadece ekran kartı avantajı var ama bana kalırsa o avantaj çok da yeterli değil. Mesela benim MX150-i5 8250U donanımlı laptopumun her türlü macun ve pad yenilemelerini yapıyorum ve açık konuşayım senin şu anda attığın laptopa göre daha iyi performans verir çünkü senin macun-pad, iç-dış temizlik, SSD'nin sağlığına bağlı olarak yeni SSD ve yeni pil ile birlikte senin yapacağın masraf ortalama 18000-19000 hattına kadar çıkar.

Hocam ben masaüstücü oldugum icin laptoptan asla anlamıyorum. Ekran karti goremeyince %100 oyun oynayamayacagımı dusundum. Okuyacagim bolum finans ve maliye uzerine oldugu icin oyle ust duzey performans gerektirmez galiba. Valorant falan acsin obur oyunlari da 30 FPS acsin yeterli.