Bu programlar ile işlemciye, ekran kartına ve SSD'ye test yapacağım. Güç kaynağı için ayrıyeten OCCT indirebilirim, RAM içinse sonradan MemTest86 ile test yapacağım. Bu programlar dışında herhangi bir şey indirmeme gerek var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Eki Görüntüle 73902
Bu programlar ile işlemciye, ekran kartına ve SSD'ye test yapacağım. Güç kaynağı için ayrıyeten OCCT indirebilirim, RAM içinse sonradan Memtest86 ile test yapacağım. Bu programlar dışında herhangi bir şey indirmeme gerek var mı?
İşlemci için render test yapabilirsiniz hocam. Render için uygulama pek bilmediğim için öneremiyorum ama hem performansını hem de sıcaklıkları test edebilirsiniz. Bir de testleri yaptıktan sonra AAA oyunlarında bilgisayarın performansını test edebilirsiniz.
Konu dışı ama, ne alacaksınız?
Teşekkür ederim, bunları da not alıyorum.İşlemci için render test yapabilirsiniz hocam. Render için uygulama pek bilmediğim için öneremiyorum ama hem performansını hem de sıcaklıkları test edebilirsiniz. Bir de testleri yaptıktan sonra AAA oyunlarında bilgisayarın performansını test edebilirsiniz.
GTX970 R3 3200G bir sistem.
Teşekkür ederim, bu programı da indireceğim. CPU-Z ile stress testi yapıp HWINFO64 ile sıcaklıklara bakmayı planlıyordum, aralarında fark var mıdır?
Teşekkür ederim, bunları da not alıyorum.
GTX970 R3 3200G bir sistem.
Teşekkür ederim, bu programı da indireceğim. CPU-Z ile stress testi yapıp HWiNFO64 ile sıcaklıklara bakmayı planlıyordum, aralarında fark var mıdır?
Prime test daha yorucu bir test. İşlemciyi sömürür bu yüzden güzel bir test programı. O programda da hata çıkmıyorsa bu iş tamam.
Tamamdır teşekkür ederim.Prime test daha yorucu bir test. İşlemciyi sömürür bu yüzden güzel bir test programı. O programda da hata çıkmıyorsa bu iş tamam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-